Fråga mig på ask!!!!

HETER RAJMIKI OFC, SÅ NI VET HEMSIDAN O SEN JA. :)

Mina 2 roligaste '' smärt '' minnen

1 : Red ut barbacka med min grupp med ja alla som red i den jag red rajmik aurora bakom mig alegro nån på lydia framför så rider vi i skritt o jag bablar såklart med alla på långa tyglar typ o sen så rider vi på ett getingbo så ser jag lydia börja stegra bocka stegra bocka o sticker så kortar jag tyglarna ( tur att jag hann) så börjar rajmik kicka o ställa sig o hålla på o jag fattar nada vad som händer så ba bockar han av mig så jag landar med ryggen på en sten o så ser jag alegro o dani som sitter på stegrar o hon glider av på rumpan hahaha!! Sen sticker alla o alla gråter o gråter o heelt kaos o hästarna sticker så står jag o garvar åt alla som gråter medans jag gråter själv.. fyfan.
 
2: Tolkade med 4 vänner för något år sen på ridbanan en häst blev koko för en pulka och ja de hände lite saker, och jag såklart kan aldrig vara seriös börjar skratta '' ring ambulansen'' medans de hände lol haha så garva så börja alla gråta för alla trodde hon skulle dö, medans börjar rajmik & mellory fightas i hagen (panik) mellory fastnar med sitt ben i rajmiks grimma o vi alla får panik så jag börja gråta ännu mer så vi lät som en kör haha!! Sen så kom pernilla o fick bort dom (tur) trodde dom skulle dö hahahah. Fatta va ont för rajmiks nacke med en fet jävla shettis hängades där. Sen gick vi  världens skäll fatta ej varför sen fick vi ej rida mer o så va de slut. :(
 
2 saker jag ALDRIG kommer glömma! helt sjukt.
 
 

bio

jag o mamma åkte in t stan sergel o gick o köpte biljetter, sen va de 1 timme kvar t bion så ¨vi gick till indiska o mamma köpte lite kläder o kolla på gardiner, tråkigt för mig haha! Sen gick vi in i nån smyckes affär köpte en present där och så gick vi till hemtex, sen till bion o köpte popcorn o coola osv. Filmen va rätt bra, komedi o ja man garvade då och då. :) Sen efter bion gick vi till resturangen hurry&curry ochj åt indisk mat jättee starkt!! Efter de tänkte vi åka till södermalm o gå in i hästbiten men vi åkte hem istället gick till ica drog hem åt middag sen gick jag till ica o köpte singoalla och coola så satt jag o mamma på filmen ego o kolla på den typ 6gången jag såg den haha! Alltiiid lika bra!:) Sen somnade vi.

Nu har jag inte gjort så jätte mycket utan har tvättat alla mina ryktborstar, magic brush och ja allt haha, håller på o tvättar mina rosa lindor o ska väl fixa så att alla lindor e på en plats alla täcken på en plats osv. Sen ska jag städa mitt rum :(

Höjdpunkten på dagen:
* Att jag ska beställa hem ett par ridstövlar <3

bästavän <3

 
 

olika bilder genom åren

 
 
 
 
 
 
fyfan ingen matchning, åh kommer ihåg skrutt ridbyxorna haha!! mina förra favosar
 
 
 
 
 
 
 
 
 

mysdag

vaknade kvart i nio o åt frulle gick sen o kolla på hannah montana the movie så jävla bra, haha kommer ihåg när den va ny o alla va helt crazy! Sen åt jag o mamma en lunch o sen städade vi lite bakade en äppelpaj och gick till mormor med katterna, åt middag där och så va vi där ganska länge. Imorgon ska jag o mamma och ev julia åka in till stan och käka och gå på bio i sergel, grown ups 2 :) Myspys! :D De här är väl sista stunden detta år som de går att unna sig något extra haha!
 
love <3
 
 
 

PONNY SM :D

tjeenare, i helgen båda dagarna eller 1 så ska jag o julia f*****g ketolainen åka t runsten med hennes (mamma?)
åhh dom har så sjukt balla saker där så får väl städa rummet eller nåt så kanske jag får med nåt hem :D hehe
 
 
nellie b
 

50års juvileum

 
jenare!
 
Var ju på TG och de första man ser är alex becca o cassi ;)  Kollade runt lite eller ja mamma gick t häststånd med alla möjliga saker. Jag gick iaf m kompisar o kolla på uppvisngar as kul! Fick även veta att rajmik va tereses gamla tävlingshäst så vi prata lite med henne o sen gick jag o mamma o handla lite saker.  Pussa på raj o sen åkte vi hem va där ca 4h :) 
Pannaband,hoppspö,shabrak,flugpannband,benreflexer,grimskaft
 
 

tafffsnäs igen haha

Åker till taffsnäs nu o ska pussa på mina tbå älskade smponnys ;) raj&caz såklart haah
 

Stranden

Va på stranden igår as skönt att ligga o sola, var i östnora oh shit ´gick i vattnet så skulle jag precis börja simma men så trampade jag åt sidan så ba sjönk jag ner i ett hål typ as äckligt! Trodde jag skulle dö haha! Tur att man kan simma! :) Sen grillade vi på kvällen as gott!
 
Idag händer väl inget speciellt, är jätte taggad inför taffsnäs på söndag! :) 50 års jubileum ska bli aaasss kuuull!!! :D
 
 
 
 

simon

 

Taffsnäs

När vi kom dit pratade vi lite med terese o sen gick ja o alex o fixa 3 hästar.
 
Gullfrost: Väldigt fin, rolig och ja allmänt duktig. Lite grön då han ej orkar bära upp sig i galoppen men han va fin sen, tog några skutt o han va helt ok. :)
 
Lakej: Väldigt stark o jobbig på ytter tygeln i vänstervarv men gick typ helt ok, han är ej utbildad elr nåt men red bara i skritt o trav.
 
Walle: Har ridit honom innan men han gick ej på bett pga ett sår o han gick inte ens att jobba på sitt träns, inget hack eller träns utan bett utan något annat. Skritt o trav
 
Sen gick vi upp med dom så sa terese att jag kunde prova en till, simon som kom 3a i sm för 2 veckor sedan så ville de, så fixade honom satt upp.
 
Simon: Satt upp o skrittade något varv på långtygel, kortade o började arbeta skit fin häst!! Började trava sen han gick väl i bra form haha o sen galopperade jag lite o då efter nåt varv lossnade han i galoppen oxå, tog några skutt o han va super fiiin och jätteee rolig! Typ en svankrygg, vattenmatta grej, kryss, oxer :)
 
Sen åkte vi ( jag min mormor mamma o alex ) till max o åt och sen lämmnade vi alex i skogås och åkte hem. :)
Alex filmade o fotade så ska lägga ut dom strax men här får ni ett smakprov :)
 
simon & jag
 
 
 
 

things

 
Saker jag vill ha som yrke:
* DJ
* Ekonom
* Mäklare
* Tillridare \ jobba m hästar
 
Saker jag tkr om hur en bra hästblogg ska va :
* Häst häst häst, du har ju ej en hästblogg utan häst
* Ridpass inlägg ofta
* Häst uppdatering varje dag
 
Saker jag ska göra imorgon:
* Vakna
* Rida på taffsnäs
* Vara m alex
* äta max  antagligen
 
Saker jag HATAR med båtar:
* tänker alltid på om de skulle bli titanic
* tax free seriöst man köper ba onödiga saker
 
Saker jag ÄLSKAR med båtar:
* Gungar
* MOTORCYKEL SPELEN <333
 

Taffsnäs

åker till taffsnäs imorgon vid halv elva! alex kommer t brandbergen så möter jag henne där sen åker viii ihhihihihih!!! RIDA RIDA RIDA , har ridsug som faaeen!! :D

Finneland

Har haft sjukt kul, orkar ej utverdera så mycket men släktträffen var kul och så åkte vi som idioter runt i bilar på rad i karis och letade efter ett kebabställe haha! Sen åkte jag o cissi till helsingfors på söndag morgon och vi gick till hotellet ó packade upp lite sen gick vi på stan och åt pizza skit god! Smälte i munnen <3 Ingen brandbergens slabb pizza direkt hehe! Sen åkte vi till borgbacken, o mina skor börja klämma ( köpte nya i helsinki) så vi åkte bara 2 saker, någon vatten sak skit kul! och träbanan. Sjukt stort och bra! :D Sen åkte vi hem vila lite gick en promenad i hammnen och sen gick vi till ett ica och köpte singoalla och cola o chips! Sen fettade vi oss och sommnade. På måndagen så vaknade vi gick och åt buffefrukost och gick o packade på rummet, sen kl 12 checkade vi ut gick på stan och kl 14 kom mamma med tåget och vi gick i en galleria och gick på ett torg sen gick vi till båten kl halv fyra, kl fyra gick vi in på båten. Sen på båten så gick vi på kareoke åt lite spela kort sov typ haha! De blåste jätte mycket så hela båten gunga o jag trodde vågorna va hajar \ sälar haha!! blondie.se Sen sov vi och vakna upp så gick jag o mamma och åt frulle sen va vi kl 10 i sthlm sen hem. ( tisdagen )
 
JUUSTE när vi va i karis fiskars så finns det en bondby där min mamma och mormor har växt upp typ med massa tjurar skit läskiga! Sen ett stall och så fanns det kattungar som pep i höet skit småå ååhh ville typ ta hem dom och sen fanns det 3 s´tora fast dom va rätt små endå. Lite större änn donja o zakira skit söta o en hund! Men sen råka jag gå i lera med mina vita skor. Därav skoskavet i helsingfors. :(
 
finland
 
 

Finland

Hej alla, idag är de söndag och jag och Cissi sitter på tåget i Finland till helsingfors. Kan börja med o berätta att båtresan från stlm t karis Åbo var helt sjuk. Vi hade hytt ganska långt ner o de bokna p banka hela jävla natten så sov Max 3 timmar. Jag trodde vi va med i tartanen filmen,, är på inpaDen så den skriver lite konstiga ord men de får ni leva med. Annars nu i Finland har vidgått på resturanger osv. Igår hade vi typ kusin träff o träffa mina småkusiner. En va i min ålder o så satt vi där några timmar o så åkte vi till en grill hahaa. Orkar inte skriva här nu på tåget så skriver på tisdag. På onsdag bär de av till sköna gröna taffsnäs gård. Längtar :)

Adios

 

Veckoplaneringar

Mån: -
Tis: -
Ons: -
Tors: Åker till finland!
Fredag: Finland
Lördag:Finland
Söndag: Finland & borgabacken
Måndag: Finland & båten hem
Tisdag: HEMMAAA!!!! packa hästsaker igen
Onsdag: Taffsnäs <33333
Torsdag: Vet icke
Fredag: Vet icke
Lördag: Vet icke
Söndag: Taffsnäs bitchs!!! <3
 
 
 
 

Godmorgon!

Godmorgon amigos! Vaknade av att mamma satt i telefonen med klangestam och så satt jag mig vid datan. På onsdag drar ví dit! :D IHHHH!!!! taggaaadddd. Ska iallafall börja packa snart, båten går någongång i eftermiddag\kväll. Bloggningen kommer igång på tisdag! :
 
 
 
 

Fint & Bra

detta täcket är verkligen ett bra täcke, reflexer, rosa och de finns reflexer vid svansen och varje sida och på bogen! Bra där hööks! Dock tkr jag de e lite för lite reflexer om man ska använda det ute i trafiken men aja!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

mamma <3

 
 
 
 

Little things

  • Jag älskar krozanger till frukost och vanligt, speciellt med lite choklad på
  • När jag får frukost på sängen, mamma om du ser det
    ta nu vill jag ha krozanger, äppeljucie och färsk vattemelon ( röd)
  • Jag älskar att rida ut och busa haha
  • Om jag fick bestämma skulle jag bara hoppa o rida ut haha
  • Älskar julafton, även fast jag hatar när man vet vad det är i haha.
  • Känner ALLTID på paketen innan jag öppnar det
  • Korvsoppa, korvmedbröd, kött o beasås är loving it!
  • Har ont i huvudet så slutar nu.

 

 

 

Aloha!

 
Hej!
Igår hände inte så jätte mycket förutom att jag och mamma kollade på 2 jätte bra filmer. Asgrymma! Tills jag sommnade och orkade knappt prata! Idag har jag suttit mest vid datan läst lite bloggar och kollat hästvideos på youtube. Älskar att göra det. Åt lite frulle vid 12 ca och sen satt jag mig vid datan igen och så har jag kollat på tv och latat mig. Men tog tag i mig och satte på mig en skön blus och ett par jeans,satt upp håret och sminkade mig lätt och gick till mormor. Nu är jag här hos världens bästa mormor och sitter vid datan IGEN. Haha, fattar ej hur jag lyckas. Ska i alla fall vara här en stund och så ska vi äta korvsoppa till middag, bara mormor kan göra den så som den exakt ska vara och den är sååå jäkla god! Favoirten! :)
 
Imorgon så ska jag packa hela dagen och sitta vid datan hehehe.. nej men ärligt vi ska åka till Finland och kommer hem på tisdag morgon. Så imorgon kväll åker vi med båten och sover där sen vaknar vi upp i åbo. Och sen åker vi bil till fiskars och så ska vi bo där på hotell och gå runt där och mysa, och på lördag ska vi ha en släktträff med alla kusiner och deras barn o barnbarn och ja ni fattar. Och vi ska även ha grillfest hos min mormors bror, sen åker jag och min moster cissi  till Helsingfors och så ska vi bo där en natt på hotell och så ska vi gå på tivoli Borgbacken typ som finlands Liseberg\Grönalund. På eftermiddagen kommer mamma till Helsingfors från Fiskars. Sen åker vi hem med nattbåten till stockholmo! Och mormor och Lennart och min kusse andreas åker från åbo hem så ses vi i käraste stockholmo. Sen i veckan ska jag och mamma till taffsnäs och på söndagen den veckan ska vi till 50 års jubileumet! :) Med andra ord så har jag fullt upp haha! Var ganska länge sen jag skrev ett sånthär långt inlägg känner jag haha! :)
 
Ps. ska skaffa en ny blogg i augusti och den kommer äga! Kommer ha fett med intressanta saker! :D
 
 
 
 
en tjock dalme som jag verkligen INTE kunde rida! Såg förjävligt ut haha! :)

min älskade vän fuck vad du betyder <3

du är en ängel på jorden, du är alltid glad och posetiv, och när du är sur så är du jättee jobbiig. Men jag älskar dig endå. Kommer du ihåg när vi skutta runt på shampiz och darius? Kommer du ihåg när vi bråka heeela tiden förut och sen stod på balkongen och skrek '' förlåt '' till varandra. Bejb, du är min bästavän och kommer alltid att vara. <3
Vad dom änn säger till dig, så är du finare bättre och starkare. <3
 
 
 

<3

 
 
 
 
 
 
 
 
 

wanties <3

 
 
 
 
 

Godmorgon!

Godmorgon! :D
Igår kväll hände´inget speciellt, och har precis vaknat och ligger vid datan. Ligger hemma och slappar så jävla skönt! <3
 
 
 
 

mina mål med tävlingsponnyn

 
Dressyren
Rida i perfekt form i alla gångarter
Få bra ökningar
Tävla nån lite högre klass
Se allmänt bra ut
 
Hoppningen
Träna teknik
Omhoppningen ska sitta perfekt på högre höjder <3
Komma över 1 m :)
Hoppa bana på 85-90
Lära mig mera!
 
Allmänhet
Haaa så jävla kul!
Rida ut
Rejsa på fält
Tävla 
 
Mina mål är inget jag säger är något som KOMMER att hända, utan som jag vill ska hända. :)
 
Kan någon gissa vem tävlingsponnyn är? Kan ge en ledtråd. En valack född på 90 talet
 

Bra dag!

Åkte till stallet och kollade med mamma, sjukt snälla människor! Uber mysigt stall & fina hagar! Dom hade en perfekt hage till tävlingsponnyn. Ridbana, ett fält man kan  rida på året om, bra ridvägar tydligen och ja allmänt mysigt och bra! Nu är det bara hästen som fattas haha!
 
Sen åkte vi till en djuraffär och köpte kattsand till kissemisserna, och har kollat på tv och ätit middag, läst igenom kontrakt och regler. Ha en bra kväll allesammans! <3
 
 
saknar min fina <3
 
 
 

Grattis på födelsedagen mamma!

Grattis mamma du är bääst!!! <3 Vi mot världen <3
 
 

Favoriter <3

 
 
 
 
 

upsii

omg ååhh jag är såå blåst hhihhiih!! Jag är stockholms häst kissiee ååhh min blogg ägeerr!! ÅHH tackk äär såå blååst!! :D <3 <3 <3
tar knappast åt mig bitch.

Godmorgon på er! Vaknade vid halv elva smsade mormor & så hade vi en liten överrasknings frulle för mamma som fyller 50 år idag! Weehoo alla blir bara äldre & äldre. Åt melon, bröd, ost, jordgubbar, krozanger, jucie och massa gotti gott! <3 Vid 2 åker jag och mamma och kollar på ett stall som vi har ringt på ska bli as kul! :) Sen hem chilling out ringa en till människa och prata. Sen får vi se vad som händer ikväll, kanske ut med friends, träffa bästavännen? Fan vet jag asså, jag är ju blåst ´har ju inga vänner hahhahahahahaha.
 
 

julia <3

julia jag älskar dig bästavän. 9 år tillsammans nu och jag hoppas på fler. Love u ängel <3
 
kommer du ihåg? ;)
 
 

Castaneda <3

 

Bästa taffsnäs <3

 
Varit på läger där nu i 8 dagar har klappat och gosat på
alla 40 fjordingar som står där och har fotat ALLA. Om några dar och jag mamma och alexandra dit och ********** och sen den 28 juli åker jag dit med vänner och familj och bästa lägervännerna på 50 års jubileum. :) <3
 
Mitt liv äger och ingen kan ändra det. <3
 
 

castaneda <3

Vunnit fjordsm och tävlar medelsvår dressyr sjukt fin <3
 

Okej nu kör vi

Allt är packat o klart. Imorgon 07.31 ronger alarmet och vi kommer rocka på taffsnäs. åh <3 om 11 timmar är jag där.

oh my god

IMORGON FUCKING ÄR DET TAFFSNÄSÄÄÄÄSÄSÄS ERSDGZXÅOKDPOKEÅ W

Handen

Jag och mamma åkte till handen, gick direkt till gina och fick med mig hem två blusar därifrån & kollade in ett par jeans. Sen gick vi in på kappahl & cubus, på cubus köpte vi strumpor och sen gick vi till nån annan affär och jag köpte löshår! :D Jag har alltid velat ha långt hår, så ska ha det i ibland. Sen gick vi till donken och åt lite, sen drog vi home. Nej juste innan donken gick vi till djuraffären och köpte en ny´leksak & kattgodis.
 
Är iallafall hemma nu, ska kolla lite ridbyxor från lyckås och ridstövlar. Sen ska jag hoppa in i duschen och packa det sista, platta håret och så får ni se det nya håret!
 
 
 

saker jag är stolt över & inte stolt över

Stolt
min ridning
att jag är viceordförande
mitt självförtroende
har mer respekt för mig själv
mina rosetter & pokaler & medaljer
min familj 
mina vänner
Mamma 
 
Icke stolt 
att jag skolkat
hur  jag lätt kan kasta all skit på min mamma & mormor
att såfort jag blir arg tar jag sönder något 
kan ej hålla i pengar
mitt stökiga rum hehe
vänner som röker och dricker.

saknar

 

Gnatter

Ligger i sängem och läser en bok. Så jävla skönt & avkopplande. Imorgon handen o shoppa sen hem packa sista sakerna, torsdag blir en hemma dag bara va hemma o mysa sista dagen. :) 
Fredag morgon bär det av till bästa stället
GNATTIIS
 

chiao!

Åkte till handen vid halv 4 och sen gick jag och bästavän runt och snackade lite skit haha vååran bästa gren. Ja jag provocerar. Sen kom fanny,yasamin och matilda vid 4 och vi gick till ecpresso house och us bjöd fika, så tog en hallonpaj och en coola. Yummi! Sen hade vi us möte och tyvärr ska matilda och yasamin hoppa av. Blev lite ledsen för dom är som två storasystrar & mina förebilder. Yasamin min blatte & Matilda den skötsamma '' mamman''.
Så vi fick ta nya roller i us, fanny är ordförande, jag vice ordförande plus kassör, julia skåpansvarig.
Fyfan va skönt att jag inte är skåpansvarig det är så jävla irriterande när folk inte betalar eller tömmer sina skåp.
Efter mötet så gick alla åt varsitt håll, men jag och julia gick till gina kollade runt och ville seriöst köpa ALLT!
Men fattig som jag var i plånkan idag så köpte jag bara en tshirt men imorgon ska jag och mamma dit och handla.
Har precis packat nästan allt till taffsnäs. Åker på fredag ju! Men lite störigt när donja och zakira kommer och ska hjälpa till, genom att springa iväg med mitt hoppspö och sätter sig överrallt.
 
Men nu ska jag smaka lite blåbärspaj som mamma gjort, hehe i love paj liksom.
 
bento <3
 

Frågestund

fråga vad du vill svarar på allt

Shalalalalaa

Godmorgon på er! :)
Ska idag seriöst börja packa, fattar inte varför jag ALDRIG hinner eller orkar göra det. Är så jävla glad, på fredag får jag se mina 2 älsklingar, framförallt rajmik :) Åh seriöst världens bästa läger, tipsar om det till alla!
 
Igår var vi på skutan hade ett åsiktsmöte, gick bra typ. Sen va jag kvar med fanny hennes mamma och matilda, sen drog dom till jaffa och jag drog hem till mörmör och åt, sen sommnade jag direkt, haha sliten tjej.se!
Vaknade efter nån timme och då åt vi glass och kollade på solsidan! :)
 
Men idag händer inte så mycket, mest packa och bestämma vad jag ska ha med. Bloggar senare! Puuss
 
 
 
 
RSS 2.0