höstlovs planering

måndag: antagligen skutan
tisdag: antagligen skutan
onsdag: uteritt i 2 timmar på rajmik bockibocki :) 
torsdag: venne
fredag: hoppkurs på rajraj
lördag: hoppkurs på rajraj
söndag: hoppkurs på rajraj 
 
 

min data har varit dööd!!

råka krasha min förra data, så har fått en ny :) igår red jag rajmik typ 35 min på volten, han var fin osv pigg lalala gick bra. Red bento igår oxå 60 min han var otroligt fin, han brukar ju va stel o vägra gå på tygeln men han va duktig igår och kunde öka osv för ska tävla han i lc1 idag dressyr hahahaa, tävlar inte för att vinna då hade jag strykigt mig på bento, men en rolig grej han blir ju aldrig tävlad så vf inte? :) 
 
kqanske inte hinner bloggsa mer idag, för ska ju va i stallet hela dagen typ och sen sova där. :)

rajmik 14\10-12

Red rajmik igår ( söndag ) och red barbacka, skrittade ut med michelle och sen red vi på volten red på volterna, lite chill dressyr, lite stel vissa stunder riktigt fin vissa stunder. Han är ju en knasponny, lite bock hit och dit men det gick.
 
Bilder !
 

städdag på skutan & conrad <3

Var på skutan idag vid typ 10.00 - 13.00 och städade alla var där skiitkul, åkte till corre fixade foder och red honom. Han är så jävla rolig, red bara lite dressyr och övergångar. Åkte till skutan igen kl 17.00 och åt toast och myste med rajmik i hagen, ska rida han imorgon :)

HEJ DU ANONYM!!

hej du anonym som skrev '' vad har hänt med skutan '' du kan maila mig på [email protected] :)

skolan nuu

ska till skolan nu haha. har missat spanskan för är lite lat och försover mig. UPSI!
men ska till conrad ikväll \ senare på eftermiddagen typ 3-5 tiden :)
 
 

ridit en glad häst :)

var hos conrad igår ( onsdag) och red osv, tog in honom och spolade hans ben, borstade på honom och fixade honom, gick till volten och hoppade upp. Skrittade fram honom i typ 10 min sen kortade jag och jobbade, sen travade jag på en åtta i båda varven så han tyckte det var lite jobbigt så han började hoppa runt istället ett tag men sen vann jag :) Så galopperade jag av honom och galopperade på volterna, ett bocksprång haha. Latis :)
 
Så ridpasset blev lyckat iaf, har jätte mkt filmer så ska ladda upp dom idag när jag kmr hem så får ni se :)
vissa bilder ee suddiga vissa inte.
 
 

åker till conrad nu :)

Åker till conrad nu, edyta hänkar och fotar! Bilder kmr ikvääll :))

bento, uteritt & fem min på volten.

Red ut på bento i måndags vi skrittade en slinga, så galopperade vi upp för en backe, skiiitkul han blev iallafall glad, så fick vi hoppa över en stock i skogen och rajmik och gulliver drar? bento ba ehhh och så tog han ett galoppsprång och stannade hahah, sen galopperade han och hoppade över, duuuktig hest. Sen fick vi rida valfritt på volten i typ 5-10 min så red bento i trav på en volt och ställde han så han var riktigt fin, formen kom efter två varv hahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
 
finaste hest <3

åh världens bästa ridläger, saknar oo längtar till 2013!

 
 
saaknaaar, kmr blii överlycklig 5juli 2013 <3

varit hos conrad :)

 
Har varit hos min medryttarhäst conrad, dom har ju insläpp vid 17.00 så kom dit vid 16.30 och mockade hans box och pysslade lite i stallet, och snackade med kaleria (en tjej i stallet) så togs hästarna in och han fick sin insläppsmat så han fick käka upp kraften och lite av höet, så tog jag ut honom på stallplanen och spolade av hans leriga ben. :) så tog jag in honom i stallet och borstade och pysslade med honom i typ 40 min och sadlade osv
 
, gick till ridbanan och gick runt med honom typ 4 varv och lekte med honom lite att han ska följa mig och trava några steg osv, han tycker det är skitkul haha!! :D Hoppade upp skrittade runt på långa tyglar några varv kortade och bara red lite lång och låg i skritt och trav, bytte varv i serpentiner,snett igenom och lite random ridvägar haha, gjorde massa halter och arbetade honom, galopperade av honom i båda varven, för han har skittråkigt i sin box så man måste rida lite av hans energi så han blev trött, jag blev skit trött efter alla galopper och travgrejer osv, men han va bara lite svettig haha! :) Är skitnöjd med ridpasset, han va pigg och glad och ska rida ut med kaleria någon dag :)
 
Tog in honom tog av all utrustning och borstade igenom honom med alla borstar i ryktlådan i typ 1 timma, skitskönt att bara vara och mysa och gosa! Satt på hans stalltäcke och släppte in honom i boxen och gav honom äpplen och godis haha, skämmer bort hesten :D
 
tre bilder på conrad från idag :)
någon som vill följa med och fota typ nästa fredag? :)
 

ridintresset...

jag har ju en medryttarhäst, som jag verkligen gillar 100% ! Och jag älskar att vara i hans stall och pyssla med honom osv, men jag tycker det inte är skitkul att rida längre, ibland tycker jag det är skitkul verkligen och är fett taggad, ibland så ba neeej pallar inte åka till stallet. Fattar ni?
 
Asså vad fan ska jag göra...

ska till stallet snart och rida :)

ska till skutan och rida lektion, vill ha rajmik. :)
 
har iallafall varit i skolan idag och de va väl helt ok, har ätit pizzasallad med vatten och kollat på williams lista. :) kulkul.
 
bloggar senare!!
 
RSS 2.0