Godnatt

Godnatt på er alla läsare! Ska lägga mig nu och kolla på tv och sen försöka sommna för åker till stallet halv nio imorgon bitti. Kan försöka få upp mig vid datan imorgon och blogga minst två inlägg. Men vi får helt enkelt se! :)
Godnatt! :D


när tiderna var underbara och sov vid matbordet på dagis, saknar <3

*gilla gilla*

Detta shabraket är super snyggt och det är rea på det. Finns i olika färger, finns på hööks!

Outfit imorgon på hoppkursen

Hästen:

Rosa shabrak
Svart träns och rosa tyglar
Rosa fram & bakskydd
Fläta om det blir bra.

Jag:

´Bruna eller blåa ridbyxor
Rosa ridstrumpor
Hjälm & Ridskor
Rosa tjocktröja & Svart linne

Det blir nog bra, eller ska jag ändra på något. Tål kritik och kommentarer :D

Outfit imorgon på hoppkursen

Hästen:

Rosa shabrak
Svart träns och rosa tyglar
Rosa fram & bakskydd
Fläta om det blir bra.

Jag:

´Bruna eller blåa ridbyxor
Rosa ridstrumpor
Hjälm & Ridskor
Rosa tjocktröja & Svart linne

Det blir nog bra, eller ska jag ändra på något. Tål kritik och kommentarer :D

Videos från gårdagens ridpass

http://www.youtube.com/watch?v=rVMY7AfVcvc

och den andra som ingen har sätt

http://www.youtube.com/watch?v=0N3O4nHOnzE

Underbar dag

Har varit i stallet hela dagen, har smörjt och fettat in rajmiks sadel och flummat i värmestugan och ätit lunch och sådära. Sen mot kvällen tog jag in rajmik ställde han i boxen och borstade han så att inte täcket skaver sen. Fixade hans svans oxå och borstade igenom den. Släppte ut honom och fick jaga häst länge för neffe hade rymt och gav pilla sällskap i hagen när hon fixade eltrådar. Sedan byggde fram tills imorgon på hoppkursen, på ena långsidan är det en kombination med cirka fem galoppsprång med rättuppstående, sen ett rättupstånde i mitten och en oxer :) Hoppkursen kommer vara så awsome då pilla sa att vi ska upp på högre höjder. :D

Nu har jag varit hemma några timmar och har ätit middag och fixat matlåda tills imorgon. :D

Kollar på waterworld på 6an nu, så vi får ses senare!


Jag och dalme :)

SAKNAR DIG SINDARVE BRISK


<3

Jossan är jag acceptera eller dra, bre!

Godmorgon på alla :)

Har varit vaken ganska länge, ska upp från sängen nu och fixa iordning mig så jag kan åka till stallet någon gång. Chattar med michelle som vill att jag ska med till forsen, men vet ej om jag pallar.Men ska gå till julia keto vid tio och så. Nu måste jag gå för ska muta mamma med tjugo kr så jag har mat under dagen! :D

HEJDÅ!

detta kan beskrivas med ett ord

Red ju rajraj idag, alltså rajmik. Och hela ridpasset + den avskrittningen barbacka i skogen kan beskrivas med ett ord och det är BÄST! Var lycklig hela ridpasset, och min lilla glädje är underbar. Men red ett dressyrpogram och det gick bra, lite galopp på volt och sånt.  Var i stallet hela dagen och spenderade dagen med juliawester och klippte föresten rajmik's man idag och den har blivit mycket kortare, och pilla sa att jag skulle det för att den kommer växa snabbt igen. Så han är snygg nu tills på hoppkursen, åkte hem vid halv sex cirka eller vid fem. Har ätit mat och suttit vid datan ett tag. Lyssnar på musik och ska kolla på ponnyakuten nu och äter choklad. Julia håller på att skicka bilder till mig och videos så ska fixa en video från ridpasset så ni får se :)
KRAM!

V A R S Å G O D !

Nu har jag fixat Jossans blogg lite tillfälligt, tills hon hittar någon som kan göra det bättre. ;) Hoppas hon tycker om det iallafall! Vad tycker ni om det då? :) Kommentera gärna, så jag får veta! Puss.


Min blogg hittar ni HÄR

/ Emilie

Snart till stallet :)

Godmorgon på er alla! Det är riktigt höstväder nu ute idag. Ska till stallet och rida walia en timma. Hoppas att det går bra, har ju ridit henne fyra gånger innan så. Och sen så hoppas jag att jag kan rida på stora volten, för ska försöka köra med länga på steget i nedsittning trav och sen lite ökad galopp och samlad. Om det går så att säga, för är sjukt liten på henne. Når ned lite till magen om jag har dressläder men om jag har hopp nuddar jag shabraket nästan. Nejdå men näääääääästan. :) Även fast jag är så lång. Men sen så är jag i stallet tills typ fyra cirka?

gulliver & neffe & walia

Red gulliver idag, skrittade fram och gjorde serpentiner och sådära. Travade lite och gjorde skänkelvikningar och framdelsvändningar och bakdelsvändningar. Galopperade lite, och omg skitskön galopp. Skrittade på en volt och var mjuk i handen och han mjuknade upp i båda sidorna och sökte sig neråt. Galopperade lite senare på ridpasset på en volt och då gick han som jag vet inte vad, men ordspråket'' han gick som en gud'' omg . Han arbetade med hela sin kropp och bakdelen var med. Lycklig eller vadå?
Åt lunch och sedan longerade jag neffe över bommar i ca 40 min? I skritt och trav endast och något galoppsprång när han blev rädd för spöt.
Sen var jag på en hjärt och lungnräddning, och de var roligt men jobbigt.
Imorgon ska jag rida walia en timma, och tror de blir samma träning som idag. Fast den damen ska få arbeta lite.

godmorgon på alla :)

Tänkte slänga in ett litet inlägg nu innan jag åker iväg till stallet och rider. Har sovit tills nio cirka eller gick upp lite tidigare och satt vid datan men planerade att sova tills nio hah. Men ska rida gulliver idag, och ska köra tempoväxlingar och blåbärsdressyr som lite uppvärmning. Sen ska jag ha lite galopparbete och ska rida i totalt en timma. Och jag hoppas att han är lite pigg idag elller överpigg för orkar inte att arbeta en häst som är en segråtta idag. Men kommer inte ha någon outfit, har bruna ridbyxor, ridstrumpor och en svart jacka så jag kan kolla mobilen och sånt. Men ska gå och ringa min mormor och fixa mig så kanske jag åker till stallet lite tidigare änn planerat. :)
en gång då man satt på bentos rygg :p

acceptera mig eller dra

TJEJKVÄLL & IMORGON

Var på tjejkväll idag hos yasemin, kollade på devil och de var awsome. Med dom bästa tjejorna <3
Red neffe idag, lite jobbigt då jag var sjukt iriiterad och arg, men han var väl rädd för nästan allting. Har blivit jordgeting stucken på lillfingret -.- Men han var duktig, gick på tygeln i skogen och så fick jag sitta och säga '' BRAAA RÄÄTT'' typ hela tiden, så fick han mat och morötter, mysponnyn.
Imorgon ska jag rida en timma på gullan, ska ha en outfit tror att emma kommer och fotar mig. Kanske jag rider rajmik  istället. Vi får se helt enkelt, tror de blir en röd outfit eller vit. Eller kanske rosa? Aja, skitsamma.

Jaa må hon leva ut i hundrade år

Grattis cassi!
Godmorgon, fick vara hemma av mamma för de har hänt en sak och ja, har läst lite böcker och så har jag ätit frukost. Men ska till centrum snart och handla med mamma, och sen blir det nog stallet när jag har slagit in presenter och sådära. För ska rida sen oxå, på neffe tror jag det blir. Så det blir roligt, sen ska jag till yasse på filmsak.
Men cya ska kolla upp saker på datan. PussarN
Älskar dig emilie <3

saker ni kanske inte visste om mig..

* Jag har aldrig rivit eller vägrat på tävling.
* Jag har fått rosett varje gång jag har tävlat förutom en terrängritt & en gymkhana fast jag vann på båda.
*Jag satsar i hoppning
* Jag har tävlat 8 gånger i mitt liv och på höstlovet blir det 9.
* Har bara tävlat fjordingar
* Jag är hungrig just nu.

veckoplanering denna vecka + höstlovetsvecka

Måndagen: varit
Tisdagen idag: Skolan, stallet
Onsdag: skola, får se vad som händer efter det.
Torsdag: Skola stallet
Fredag: Skola stallet och rida och fira cassi
Lördag: rida
Söndag: rida
Höstlovet
Måndag: Rida?
Tisdag: Hoppkurs på rajmik :)
Onsdag: Hoppkurs på rajmik :)
Torsdag: sooovaaa <3
Fredag: fixa och trixa, stallet
Lördag: Haloweenhoppning 50cm & 70cm + omhoppning i båda klasser :D
Söndagen: Sovaa <3

najsiga veckor, nu blir det bara att tänka på vad jag ska vara på haloweenhoppningen..



IMORGON

Imorgon ska jag till skolan först på morgonen och tar åtta bussen tror jag, om jag inte tar någon annan. Sen går jag i skolan tills kvart i fyra och de blir lite jobbigt tror jag för att jag kommer inte orka upp imorgon?! Är sjukt trött redan nu och har varit de ganska så länge nu. Men blir iallafall upphämtad med lennart från skolan till stallet och sen rider jag lektion vid fem. Och vill att mamma ska komma hem snabbt nu!
Jag och walia på en ridlektion

behov av

På höstlovet ska jag och mormor till hööks, på tisdagen och ska köpa ridstövlar som är bra att ha med foder i. Och sen ett eller två par ridbyxor, för har super mycket hål i dom jag har nu eller så har dom ingen dragkedja eller så är den cp.

Kollar på hästhoppning nu, cya!

lite om dagen

Har varit i stallet med julia, red en sväng med henne och stina i skogen. Och sen longerade jag verona och igår tömkörde jag russin och mellory. Och idag på donken skämde jag ut sanna och började låtsas gråta och säga '' mamma jag vill oxå ha donken buuuhhuhuhh' haha lite roligt. Så fick man träffa cassi, glad varje gång som alltid hhii :)


Nu är jag hos mormor, ska äta lite senare och nu ska jag blogga om en annan sak. KRAM!

neffe <3

Var i skolan igår, vid kvart över elva komer jw till mitt klassrum och vi går upp till bussen. Åker till stallet, byter om till ridkläder och tar in neffe och hon listek. Vi borstar och fixar dom i cirka en timma. Sen red vi ut, jag red i mitten julia bakom och pilla först. Vi red lite i skogen och så hoppar neffe in i ett träd först så jag börjar blöda på handen och sen in i buskar och jag venne vad. Så då börjar jag småblöda på knät haha, efterbliven ponnyskrutt :D
Sen red vi på volten i skritt trav och galopp, travade över bommar i båda varven. Och de var skitroligt. På måndag ska jag ha neffe på ridlektionen, för att jag ska hjälpa till att sätta igång dom. :)
Senare på kvällen var jag hos juliaw på tjejmiddag, roligt! Nu ska jag snart ut till bilen och åka till stallet och kolla på tävlingarna i dressyr.  Och när jag kommer hem från stallet ska jag köpa lösnaglar, najsigt!

Good day

Idag ska jag och juliaw till stallet efterskolan morfar hämtar upp oss annars blir det buss! Vi ska rida ut och jag ska rida neffe, julia listek och pilla klippet. Ska fråga om jag får rida barbacka för de är ju lite mysigare. Och jag hoppas på fint väder! Sen ska man åka hem, fixa sig duscha osv och gå hem till julia på tjejmiddag eller kväll eller något sånt. Inte bra minne just nu, men ska avsluta för ska fixa mig och sen dra till skolan!
saknar min hårfärg där asså, juliaketooo <3

svar till anonymänsålänge om zakira.

Zakira är en hund :p

skolan snart

Godmorgon på er! Börjar 10.00 idag sköönt! Så sover på min håltimme, de är ju rätt så najsigt då vi har börjat halv nio varje dag typ hihi. Men efter skolan ska jag möta michelle utanför skolan så åker vi till stallet tillsammans. Så dagen blir bra, men ska kolla lite bussar och sånt och fixa mig för tror bussarna går runt om tjugo minuter. Så man får börja jalla jalla lite. Men hejdå! :)

ruskig dag

Gick till klockarleden och blev upphämtad av sanna. Var med henne på kontoret och snackade lite och sen var jag med cassi i stallet. Ouff älskar cassi! Hjälpte till med dom nya hästarna med att sätta på täcke osv. Fina ju hiih.
Men pallar inte blogga sorry, cya!

tio i ett

Klockan tio i ett ska jag möta sanna vid klockarleden, och så åker jag med henne till stallet. Tar nog bussen till klockarleden istället för att gå. HEHE.  Ska iallafall plugga matte där, fyra sidor. Cok jobbigt! Har varit hemma idag för hade värsta mvärken imorse och kunde inte gå typ. Och de var ju inte mysigt, hehe. Idag kommer det en C och en D ponny till skutan. Mysigt de dåra, men ska fixa mig cya!
och ofc hälsa på skruttisen :D

omg, himlen eller?

Red rajmik igår på lektion, skrittade fram och kortade tyglarna därefter och började jogga fram över några bommar på korta språng och långa språng. Sen hoppa vi fram i galopp på ett kryss, fifan va han hoppade högt! Sen hoppade vi en omhoppningsbana med tre hinder först ett kryss sen räcke sen kryss. Gick väl lite sådära, men de gick rätt så bra om man räknar med han jäkla fart haha, jag är ju van att rida lite segare hästar i hoppning och så sätter man sig på värsta ponnyn. Taggat till haloweenhoppningen 50cm&70cm på rajmik :D

men vad är erat problem

Jag vet att jag är fet, kanske rider fel. Jag tycker jag rider bra, jag tycker om min sits. Jag vet väl fan själv hur hästarna jag rider är mot mig? Om dom var sega eller pigga den dagen. Jag vet allt om mitt liv, så det spelar ingen roll vem av er som säger något till mig om detta även om det är min bästavän, min ridlärare, någon vuxen, nån på ica eller någon unge. Jag vet om mig själv och sluta fokusera på att irritera mig, mammas jag blir lakk.
Hejdå

fett sajkat

beskriver min söndag, och han var skitduktig!

GÄSTBLOGGARE, DEN BÄSTA

Tjena på er! :D
Emilie här, jauu. Jag tror att dom flesta av er vet vem jag är, då jag nämns GANSKA så ofta på den här bloggen. Idag så frired jag tillsammans med Jossan. Jag red Gulliver och hon red Dalme! :D Förresten, Jossan är fett flummig att rida med, hahahah! Först så red hon Dalme med sadel och då hade vi två värsta ärevarvet och typ raceade runt med varandra, sen tog hon av sadeln och då gjorde hon en massa roliga saker. Satte sig på hans rumpa och sen red hon utan händer och sen skulle hon typ göra jorden runt i skritt men hon ramlade av, hahaha xD Aja, det såg roligare ut än vad det låter, kanske. För mig gick det sådär! Han var stel i munnen och lite jobbig att jobba med, men tempot på honom var perfekt! ;) Han var jättemycket framåt och ville galoppera mycket också, efter mitt och Jossans lilla "ärevarv".. :p Jag har iallafall anmält mig i LC:1 på Gulle nu på lördag :D :D Är fett taggad, ska träna programmet flera timmar om dagen så det sitter i skallen.. :) Aja, kanske en konstig gästbloggning för vissa av er men Jossan bloggar ju aldrig ellerhur? Hon är fett seeg påre'.

Pusspusspuss!

ÄLSKAR DIG MEST JOSSAN, GLÖM ALDRIG DET LILLESYSTER! ♥


BÄÄÄÄÄÄSTA! ♥♥

KOLLA IN MIN BLOGG OCKSÅ:
HÄR!

/ Emilie

veckoplanering

Lördag: STALLET IDAG.
Söndag: sova stallet?
Måndag: skola stallet, hoppa omhoppning på rajmik.
Tisdag: Skolan vet inte.
Onsdag: skolan stall?
Torsdag: Skolan stallet.
FredaG: skolan rida.
Helgen vet inte, ska nog tävla eller något.

tiktoktiktok

Klockan går, godmorgon! Ska till stallet halv åtta och ska möta jk kl 07.20 vid fabians hus och sen gå till jw och sen gå till stallet och pilla bjuder frukost. HAHAHAHAA, jag liksom pallar inte göra frukost nu. Kommer vara där hela dagen men gör en liten veckoplanering i tidinställt :)
saknar ridlägret

Dolme

Skolan var okej igår, vår roligaste mentor slutade så vi fick en ny. Men aja, åkte hem med bussen och satte mig vid datan och gick till stallet sen. Tog in dalme för jag skulle rida honom och ställde honom i stallgången. Borstade igenom de lilla trollet och fick med lite päls för han har sjukt mycket så han fäller haha. Kratsade hovarna, satt på benskydd och sadlade och tränsade. Och fixade hans panlugg i en liten snodd annars snubblar han hela tiden skitjobbigt haha. Skrittade fram på volten i fem minuter på långa tyglar och kortade upp dom sedan och gjorde lite halter, serpentinbågar, volter och bytte varv och sådära i cirka tio minuter. Började trava lite lättridning i värsta dressyrläderna men gjorde lite volter och bytte varv där med. Red över två bommar för att se att han lyfter på benen ordentligt haha. Sen satt jag ner i sadeln och tränade sitsen lite, gick fett bra. Galopperade ett varv gick bra. Han fick en skrittpaus  fem minuter på långa tyglar bytte varv och galopperade lite i fältsits, och travade.
hur han var: Pigg men inte värsta som rusar och sticker, men han höll en fin galopp och kommentarer av stina som red walia var att jag fick en fin galopp och trav och fin sits. :)
första gången jag red honom barbacka, förra veckan eller förrförra :)

skoolan suger

Ska till bussen strax och till skolan. Har sminkat mig lite, men bara lite vid ögonen inte värsta fjorresminkningen.
Men cia <3

är i stallet host värmestugan


är i värmestugan nu med thilda yassi och michelle och gör ingenting ska ut om en halvtimma och  kolla  på när dom rider hihi. men nu ska jag avsluta hihi heejdåååå

antagligen

brist på rubriker hehe
Kom från skolan för en halvtimma sen, skoldagen var bra. Åke the movie ajjt. Men vi busade lite som vanligt, och så terroriserade vi killarna. HAHA, har ätit pankakor nu och ska till stallet om tolv minuter och fota michelle. Och göra lite matte och plugga prov imorgon i spanska. Hehe, men enkelt i think? Los och las och sånt.
Mi llamo jossan ahora me voy a los caballos. Typ sånt heh.

Men hejdå, ska fixa lite saker :)


snart stallet

Skoldagen idag var ganska bra, igår hade vi strömavbrott och de var skitroligt. Igår red jag bento på lektion och de gick fett bra. Hoppade studs och sådära, nu ska jag fixa lite och sen sticker jag till stallet och gör matteläxan och ger angi lite kläder som är hennes. :)
Btw anmälde mig igår på haloweenhoppningen på rajmik och vet vad jag ska klä ut mig till och de är klassen 50cm & 70cm :)

spökövernattningen & dagen efter

Åkte dit med julia, lastade av alla saker och gick in i värmestugan och tog en sovplats mellan cassi och celina. Sen satt vi och chillade, betalade och allt såntdära och bäddade. Sen kollade vi på någon randomfilm som var läskig en gång, haha. Sen gick vi ut i stallet i mörkret då pilla hade satt ut höbalar som vi satt på, men blev skiträdd när vi kom in så jag tände lampan HAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA. Alla bara glodde på mig? Jag ba ouups.. Så hon berättade spökhistorier och sen gick alla ut i skogen och blev skrämda av spökena. Sen gick vi in och försökte sova, men de gick inte så jag och danni och elin va uppe tills tre och pratade och fnissa.
Sen på morgonen vaknade vi, åt frukost och så red jag alegro en timma han gick bra. Lite seg, men de skulle gå bättre om inte alla satt och glodde på mig haha, kände mig som en nybörjare. Och blir stressad.se fast palla skylla på de. Men galopperade i båda varven och han var FETT seg ibland, men han är endå fin skrutten. <3
Bara så alla vet dissar jag INTE  rajmik, utan tycker alegro behöver kärlek för ingen förutom danni gillar han och pysslar med han eller så. Hihi, btw han är awsome när man är själv med honom sötnosis.

Sen var jag kvar med danni och amanda tills fem typ, åkte hem och duschade. Nu ska jag till bussen hejdåå.
Sen drar jag till stallet idag efter skolan med julia. :)
Jag saknar dig finaste <3

nervöös...

Har packat och gått ner med julia till ica och köpt fyra liter coola och ett kilo godis tror jag? :) Sen var i cage och frös! Är lite smånervös då vi ska åka om en timma till stallet och sova där, för hatar att bli skrämmd och är rädd för saker som rör sig i mörkret. Normalt? Men kommer ha skit kul i think! Hoppas de, för de va ju awsome förra gången. Men nu ska jag avsluta lite, och jag ville bara skriva lite och jag säger goodnatt med detta då jag sommnar vid 20.00 oftast! Men kommer sova vid sent haha.
Men hejdå, julia vill ha datan .. :)

hemma hos julia

Är hemma hos julia nu, alltså julia ketolainen. Har precis varit ute med hennes hund, de var väl roligt. Vi har ringt skutan och anmält henne för tjuvridning, nejdå men till spökövernattningen. Så hon har nu packat och sen ska vi hem till mig, och packa ska sova skönt så det blir mycket att packa, sen ska man gå ner till ica och handla lite coola och lite chips eller godis. Tror de blir godis hihi, men vi ska dra härifrån om en timma typ.
Längtar till spökövernattningen om fyra timmar. Fast ska spela på mobilen när dom kollar skräckis, haha. :)
sötisar

Morgon

Godmorgon, har varit vaken i en timma och har suttit och snackat med mamma och sådära. Idag kommer jag inte göra så mycket, bara vara hemma och slappa. Fast på eftermiddagen ska jag ner till ica och köpa hårfärg och godis hihi. För måste färga lite mörkare där bakom. Och sen ska jag ju till stallet och sova där inatt. Najsigt!

alegro

Red alegro, sjukt fin. Han gick fint, och var amazing! Körde lite omhoppningsvägar oxå lite galopp med korta tyglar och skitökad, han tyckte de var sjukt roligt säkert! :D

klubba

Ska snart åka till stallet eller om cirka tjugominuter. Så ska ner snabbt till pressbyrån och köpa lite godis, eller klubbor tugummi och sånt. Sugen! Imorgon, kommer jag åka till ica maxi på förmiddagen och köpa massor av godis, att ha med till spökövernattningen :D Vill att julia keto ska vara med :( Har ju 400 kr att slösa på massor,hihih.
Men nu ska jag klä på mig och kila iväg!

morgon i sverigelandet

(skrev igår inlägget nu som de var i torsdag)

Godmorgon, har inte hunnit göra så mycket förutom att läsa lite bloggar, kärlek till emilies blogg. Mihihi, favorit nästa?! Ska upp om fem minuter och borsta håret fixa kläder och sen dra till bussen. Om jag hinner? :) Juste, har färgat håret MÖRKTBRUN. Så de ser lite svart ut hhaha. Kan köra en liten helgplanerin!
Lördag: Stallet, rida spökövernattning <3
Söndag: stallet? eller hemma och sova ut.

Igår

Igår var jag i skolan, bästa som hände. Sofia och beyza dansa så kommer typ några killar och kollar haha. Sen åkte jag hem med bussen, satt på fejjan med mobilen. :) Åkte till stallet i spöregnet, fixade lite gosade med viirrpirr. Hihi, vi ska ju ha markarbete på måndag och då och på hoppningen ska vi få ha önskehästar :D Ska ofc ta rajmik då, fast om man ska välja två ska jag ta lydia och rajmik. hihihii. Sen åkte jag hem med cassi ':)

tävlar hos emma

http://youngrider.webblogg.se/2011/october/header-utlottning.html

sindarve brisk om du var här nu

Om du var här nu skulle allt precis ALLT vara perfekt okej? Skulle få min gnista av livsglädjen.
så snälla kom tillbaks. <3

Tillbaks in the blogg :D

I måndags red jag lydia, lite skänkelvikningar som gick awsome! Och ökad galop.p och samlad. Ridpasset gick alltså fett bra.
Idag var jag i skolan och har värsta huvudvärken, omg går inte att beskriva har skit ont. Efter skolan gick jag till haninge centrum och mötte mamma i bikbok. Fick hem två tights, mjukisar och två halsdukar. För bara 849! Fast vi fick rabatt så de gick på 579 typ. Sen åtke vi hem och nu är jag här och ska äta och göra lite matte tror jag. Eller dra till stallet med någon fin person? Annars är jag hemma och hittar på något mot min huvudverk. btw hade so prov idag skitjobbigt län. Fick ett poäng av typ 15.
asså om du var här nu..

hihi

Gästbloggar nu en tid hos www.teamryttarna.blogg.se så alla vet.

feeling

Lyssnar på ulrik nu, julia har smittat mig med ulrikfeber. Boys dont cry lyssnar jag på nu, ska fixa mig med skorna och lite sånt och sen dra ut och vänta på bilen och sen åker man till stallet med julia. :)

ulrik

Igår efter stallet åkte jag till julia som ni vet, och så åkte vi till ulrik så börjar hon gråta alltså julia i bilen. HAHA, cute! Iallafall, sen ställde vi oss där och kollade på och så köpte hon en skiva och två konsärbiljetter och så fick hon autograf, så började jag asgarva och gråta av garv för att martin skriker '' KRAM JJULIA KRAAAAAAAAAM'' så rolig. Sen åkte vi hem, softade inne. Cyklade ute träffade hennes pappa, var med hennes lillesyrra och några kompisar till henne och gungar i en lekpark, så stukar jag båda min fötter, men menst på ena. Smart eller? Gick ut med mango hennes hund sen med dom och gick till centrum köpte coola, chips och choklad. Sen földe martin med mig till centrum, snäll.se :) Tack!
bild tagen med webcam (a

lär er snälla.

Är lite småirriterad på vissa ryttare, som säger att man sitter och sågar hästen när man arbetar den? Och vissa kan inte arbeta hästarna i form som sitter på läktaren och kommenterar sånt. Det är en sak jag irriterar mig på. Sen när man rider lektion för någon ridlärare så sitter det nästan alltid någon på läktaren eller vid staketet som sitter och kommenterar ens sits, drar i munnen osv. Men fuck er, gör det bättre då. Kom in på en tävlingsbana, rid bättre på era hästar så ska jag sitte där nästa gång och kommentera '' ieu hon har så jävla ful kavaj, kolla hon drar i hästen mot hindret, hon gör skänkelvikning fel' sluta med det, nästa gång någon säger något till MIG kommer jag be den personen sitta upp själv och få ner hästen, bättre så ska jag sitta där och säga, ner med hälarna du sitter som en kråka din åsna.

fuck that

Klanka inte ner på andra, håll inte på. Hon snackade inte skit bakom din rygg, bara sanning.

hemma hos julia

Är hemma hos julia nu, har precis duschat och de var skönt. Nu duschar julia, så passade på att blogga nu hihi. Red rajmik idag en halvtimma, barbacka. Mycket skritt och trav då man inte hinner galoppera mycket om man ska rida fram han ordentligt. Men han var fin i slutet, tog två galopper. Och det blev lite bock. :D Men de får man tåla.
Tog upp han till stallet sen, och gav han betfor och alla småponnysar + klippet och walia. Sen släppte jag ut honom hade såklart fixat honom och sådära.
Flumpum i soffan, sen åkte jag hem till julia med henne. Ska till en '' konsär'' eller aa med julia och hennes mamma vid halv tre, eller vi åker nog vid halv två eller kvart i två. Naajs! :)
Ska göra lite tidinställa tills ikväll och imorgon, eftersom jag glömmer att blogga ibland. Imorgon ska jag oxå rida lektion, så de blir ju roligt.
älskar dig

ouff

Ska till stallet om 50 minuter cirka. Och rida rajmik barbacka för pilla, najshihi.

älskar dig min fina

höstfesten in da house

Igår (lördag) var det höstfest, åkte dit. Flummade och gick runt med pysen. Sen fixade jag rajmik, borstade honom och ledde han på uppvisningen. Sen var det ponnygalopp, och löshoppning. Rajmik hoppade högast som 1,40. Fast han skulle kommit över 150 istället men han vägra.

De var hundhoppning oxå, och hade thea. Skitsöt, fast de var första gången hon gick en bana och sådära tror jag, för backis skrev de på status. Men dom var fett bra.

Gick runt, och åt godis och massa saker. Var på skutan flumpum med jw och danni på kvällen. Och så skojade vi med pilla och aa.

najsig dag idag

publicerade '' zakira inlägget'' nyss bara så alla vet hah.

Idag är det ju höstfest, och ska leda rajmik på hästpresentationen och sedan ska jag och julia hoppa med zakira och thea på hundhoppningen. Ajjt delad etta plats (a. Sen ska jag äta upp hela cafeterian, närå men halva. Sen ska jag på tjejmiddag hos bahar, om jag nu orkar.


vill ni se mer, ?

zakira

Igår kom jag till stallet, så var emelie backman där. :D Var med henne, drack fanta och sånt. Höll i zakira och kollade på när jw och emma red. Sen hoppade jag och jk zakira upp till 70 cm. Och hon är inte så stor, haha duktig.se. Gick ut i skogen en timma med cassi, backis och zakki. Omg, sen kommer jag inte över en lerpöl så jag går i vattnet? Smart man är oxå.

RSS 2.0