igår

Var i skolan, soft började gråta när vi kollade på E.T eller inte riktigt men aja. Gick till stallet sen, åkte hem med cassi och sen installersade jag och fixade med min nya mobil. Awsome. Idag blir det stallet oxå, ska till bussen strax men kan köra en liten helg planering så ni vet vad jag gör ifall jag inte bloggar. Då jag är upptagen hela tiden med hästar och läxor. Najs?

Lördag: Vakna, åka med cassi till stallet 07.30 höst fest. Ponnygalopp och sånt som löshoppning och mer.
Söndag: Vakna, åka till stallet 07.00 ta in rajmik, rida barbacka en timma för pilla.

godmorgon

Hej peng på dig. Okej, lite om igår. Handlade på ica, en ny tvättmaskin och lite mat till barnen. Närå skojabara, köpte mat och åkte och gick till stallet med juliaw sen träffade vi mina ekorrsvänner amanda ek, amanda hesslin och hjorten :D Lite flumplum där då, sen åkte vi hem med cassi, kärlek t dig. Och amandorna, julia skiter vi i.. Gillar inte emos direkt.


Nu på morgonen har jag vaknat, ska upp och borsta håret och platta + fixa och äta frukost. Hihi, hobbytuurken.

mamma, kärlek t dig min fina

Jag älskar dig, mest mest av allt. Förlåt att jag är knas ibland, men kom ihåg vad jag änn säger så älskar jag dig mest överallt annat i universum, älskar att se dig skratta och le. Hela dig, din personlighet. Jag ÄÄÄÄÄÄÄLSKAR dig. Att gud kan skapa något så fint? Otroligt, <3

veckans par

långt inlägg nu om allt

inlägget inehåller : dagen då fabbe åkte, och igår & lite idag.

Åkte till stallet i söndags, fabbe och kasper åkte. Sen gick jag hem med angelina och juliak hem till henne, softade där och var massa flumpum. Var ute med danni, jw och jk.

Igår, var i skolan rolig dag som vanligt. Åkte till stallet, fick finaste. Alltså rajmik för er som är efterblivna hiih. Red ut barbacka i skogen, red runt 10 min i skritt, sen red vi i ett jordgetingbo. Smaaart, not. Så flyger av hästen på en stock, så kommer alegro och trampar på mig. skönt? nä. Alla hästar sticker och kastar av sina ryttare förutom julia keto som höll sig kvar men sen hoppade av i farten när han börja bocka för mycket eller något sånt. Vi var vilse i skogen, följde hästarnas spår och kom fram till stallet, fullt med getingar på benen och i hjälmen, totalt runt 8 stick. Hästarna hade iallafall blivit infångade av stalltjejerna i stallet för dom sprang dit. Red i skritt och trav på volten, fick ner i fin form. Berömm av pilla! hihi glaaad. Vi ska rida igen 08.00 på söndag, i en timma barbacka på volten. Roooligt, hihihi.

Skoldagen idag var bra, kollade på film och sånt. Hemma nu, ska till ica om 20 minuter cirka och träffa juliaw, sen taggar vi till stallet = PLUGGA MATTE. rooolit.....

stallet

Hej på er igen, ska till stallet om 40 min och åker nog förbi ica maxi eller något snabbt, ska köpa mat. Muums! Eller så tar hon med, haha. I stallet kommer fanny, jk och michelle vara. Saknat dom, hiih. Ska kaosa dom, nerå. Det blir nog deppdag, buuhu. Är hungrig, hejdå pusspuss.

långa ord blir korta när jag säger att jag hatar dig.

..

jag älskar dig, fina.

förlåt

Förlåt att jag inte har bloggat, men har haft fullt upp. Nu skriver jag om ridpasset igår och om julias systers fest lite.

Igår vaknade vi runt 06.00 åkte till stallet 07.30 var där tills ca 16.00 och i stallet fixade vi lite, tog ut rajmik och fabbe till cowboystockarna och borstade dom fint, klippte av lite av rajmik's svans då den var fett ojämn och lång så han trampade på den nästan. Red vid tre, skrittade fram honom och han travade varannat steg, han har haft  vila i tre dagar. Inte konstigt att han är pigg då, travade fram och fick ner honom i en fin form, Satt ner lite och han är uberjobbig att rida när han har haft vila en halv vecka nästan, överskottenegi. Så jobbade med honom hårt, Gjorde skänkelvikning i skritt och trav. Galopperade på en volt lite i början och arbetade honom, = svettig. Skrittade barbacka sen i skogen en liten stund. Svampade av honom, gav mat och borstade och pussade på honom. Sen sprang vi till bilen och åkte snabbt hem till julias hus. fest hos ketolainen, keto keto. fest hos keto. <3

Grattis jennifer, om några veckor eller vad det va. <3

Idag blir det stallet oxå, fabbe åker.

Stallet

Förlåt för att jag inte har bloggat idag men jag har varit i skolan och sen stack jag till stallet och red Dalme barbacka. Han var stel men fin, lite seg gemfört med Rajmik. Sen fixade jag i stallet och borstade och myste med Rajmik en stund och sen släppte jag ut både Rajmik och Dalme ute i hagen. Men sen åkkte jag hem runt 8 från stallet och nu har jag varit hemma hos mormor och sen gick jag hem med Julia, hon slaggar över här i natt och hon ska även rida upp imorgon på Bento ;)


Jag älskar dig Rajmik! <3

vilse

Hade orgentering idag i hällasgården eller något, whatever. Gick vilse med såklart taliha och yasemim, knas. Åkte till skolan sen åt lunch, åkte hem sitter här nu och dampar på en person. Roligt? Nä. Ska till stallet senare, mamma drog nyss naaajs, då kan man ringa alla och ha fest. Närå skoja, är en finflicka. Ska upp ur sängen snart, äte något eller aa. Ohaa, måste göra matten idag oxå, till uppgift 80 och jag är på 52. Bra? Nä.

fem år sen..

'saknar dig du vet att jag och mormor,tomas och alla som älskar dig aldrig kommer att glömma dig. Du är speciell, du fick mig alltid att skratta och le, bästavän. Såg dig för fem eller sex år sen hoppa runt i snön och leka, jaga din boll på ängarna. Vet du'? Jag önskade det fanns en hiss upp till himmlen, då kunde jag åka upp och hälsa på dig. Men du gick i skogen och det hände något. Men du har det nog bra där uppe, hoppas det iallafall. Vi ses snart, om några år. Rip ozzy <3

1. min bästavän.

Har fyra som står mig riktigt nära.


Emilie karlman.
Hon och jag har varit vänner i ett år och två månader, vi träffades på skutan när hon skulle vara med på någon fotokurs och jag gick runt och terroriserade henne. Men jag är stolt och glad över att jag gjorde det, för fick lära känna en underbar tjej. Hon är alltid glad och rolig, och tycker jag är rolig hihi. Hon är kung efter mig ok?! Kärlek t emilie <3


Ebba rickan.
Hon är en underbar människa, lika kaos som mig. Bebita hihi. Träffades för ett år och fyra månader sen, kärlek t henne. Hon är speciell, och underbar så äre bara ok?!

Julia ketolainen.
Vi är systrar, vi har kännt varandra i åtta år. Stor kärlek, och band. Älskar henne, hon är speciell underbar och är alltid glad och är som en anka.

Michelle sjö, har jag inte bild på i datan. Men hon är underbar, speciell. Kärlek t henne <3


dessa personer betyder mest för mig inom vänner. <3

jag ramlade inte, jag föll för dig.

världens finaste person & ponny. <3

hemma

Bus i skolan idag, värsta failen hände haha. Jasse sa till en kille ba säg till eran mentor att jossan mobbar flughäst2, wille och mattias så kommer mattias och hon ba springer och asgarvar hahah. Och lämmnar mig kvar?! Aja, de var hundmat till lunch idag. Eller det såg ut som de, men de var lasange. Sen hade vi so och jag och taliha jobbade ute så kom mattias och typ gjorde någon uppgift aa sen hon ba '' asså jag gillar inte de ' HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. Okej, dålig humor. Är hemma nu, kaos på bussen lite sådära roligt ni´vet. Nu är jag hemma, ska t stall kanske om jag orkar.

.

Godmorgon på er alla, ska upp nu sen borsta håret och tänderna sen rucha till bussen och terrorisera massor av folk. hihi.

nadia lotfi

kärlek t dig syster <3

dont care.

i just care about you

Hej på er alla fina. Var i skolan idag, sen vi kaosa som vanligt. Terroriserade jennifer sara och bella, sen sparka jag en boll på en kille haha sen jag springer med yasamin och hon ramlar i trappan. Bästa AHAHAHAHA. Sen vi hade hemkunskap och gjorde för tjocka muffins, men hallå man vill ju bli tjock mätt?! Sen åkte hem, jiddrade med mattias och santi. HAHA, sköna snubbar de! Sen satt jag och taliha på bussen och skämmde ut mattias, vi ba '' mattias kom, palla skämmas för sina systrar!' och allt. hahaha.

Nu ska jag snart om 25 min åka till skutan med två billys i handen och matteboken, tar med mig muffins till dom som hjälper i matten. :)

Bento

Red en fjording igår, skitfin. Red utan stigbyglar halva passet, gick bra i traven. Framåt och pernilla älskar min sits verkar det som haha, för hon säger på varje ridlektion hittills ' bra sits jossan, bra händer' Ja ni vet sånt, sen galopperade vi på en volt fick ju sitta och hålla in han, haha skitpigg sen mitt i allt bockade han skit högt så jag satt nästan på halsen och han ökade, roligt? nä. Igår bloggade jag inte för att jag var skit trött men kollade på idol och sommnade tidigt och sket i matteläxan. Inte bra, men aja. Satt och myste med rajmik i hagen oxå, finaste.

Nu ska jag in i duschen snabbt, sen drar jag till skolan.

rajmik jag älskar dig, du är finast. Okej? Vill inte att du lämmnar mig, för orkar inte sitta och gråta i flera månader till. Du är perfekt, ingen INGEN ska komma emellan oss okej. Du var bäst i söndags. Bäst över alla hästar. Lovar <3

maja & emi.

tack, ni är fucking bäst! <3

godmorgon

Förlåt för usla uppdateringen, igår tävlade jag gick awsome  bloggar om det ikväll. Idag ska jag snart till skolan måste fixa mig först sådära, sen blir det stallet. Najs! :)

fina ponny <333333333333

är rajmik .. <3

stall

Go'morron! Nu drar jag snart till stallet, men innan ska jag äta frukost och fixa mig.

PUUUUUUUUUUUSSSSSS
hallonsaft jossan.

haha

bara jag i sverige som har humör?

två barbacka pass

Åkte till stallet vid halv åtta, var där runt åtta eller kvart i. Vet inte riktigt ;) Iallafall, fixade lite i stallet sådära intag och utsläpp av hästar, om jag minns rätt'? Sen frågade vi om vi fick ta ut fjordingarna och fabbe på promenad.  Men då sa pernilla att vi ska skritta ut alla hästar vi kan rida.
Blev överlyckliga, red ut på walia barbacka i skogen i 40 minuter i skritt. Hon är verkligen speciell, haha skitsöt. Först går hon i form, sen när man går i nerförsbackar så börjar hon dansa. Skitsöt! Sen mot slutet vid ritten så red vi mot bilvägen vid jordhögarna så då skjuter någon med pistol upp i luften så våra hästar blir rädda.
Walia hoppade in i diket nästan, haha och juliorna hoppade av. Darrade mycket, men red sen normalt upp till stallet.
Åt lunch sen och såklart fixade jag av walia först innan och släppte ut henne, ska rida barbacka ut på henne någon mer gång, skitrolig sen när hon går ner för backar juste så börjar hon dansa och gå och travar haha. Sen åt jag lunch som jag skrev uppe ↑ satt och snackade med julia k. Och lite sådära, softigt. Vid ett tog jag in rajmik, host pernilla för han är kär i lydia. Och dom springer iväg, skitjobbiga.
Och sen hade han rullat oxå, men borstade han noga och fint, kratsade hovar och satt på benskydden tog spöt och tränsade. Red ut barbacka i skogen, skitmysigt. Så red bästavän framför mig och vi satt och snackade, och tog några travsteg ohaaa, fett mys! Hon ska rida upp snart och då ska vi rida ut barbacka, najs.
Själva uteritten gick bra, arbetade den stelponnyn lite men inte i överdriven form. Bara lite på tyglen, sen satt jag av fixade honom och satt i värmestugan.
Sen byggde vi fram en bana tills imorgon, tvättade hinderna med vatten och gjorde rent.
Sen gick vi banan, och jk anmälde sig på gulliver. Sen byggde vi fram ett kryss och ett räcke på lilla volten. Så tog vi ner tränsen och satt i solen med michelle fanny maja och jag och julia och smorde. Sen får jag värsta skrattattacken och ramlar så hoppar fanny på mig så biter hon mig så biter jag henne och drar henne i håret, normala? Nä, tror inte de liksom :D Ikväll ska jag bara softa, och sova tidigt. Men vi hörs nu, pusshej!
hoppkursen saknar <3

är det bara jag?

Är det bara jag som asgarvar åt gilla sakerna på facebook, typ såhära '' alla vi som får panik när vi inte hittar mobilen, men den ligger i bhn' då börjar jag tänka på michelle ahahah.

cyklar iväg snart

Godmorgon på er! Ska börja blogga seriöst nu, har vaknat för en kvart sen och satt direkt på datan men så började den hålla på så stängde den och sen satt på. Men nu är det lungt i huset.

 Ska ju till stallet som sagt, har med mig två matlådor, mumi. Ska fixa lite med rajmik, ställa han i stallgången och riktigt borsta igenom hela han med alla borstar. Mysigt för han, eftersom de flesta säger inte alla som brukar rida stora ponnys och inte når riktigt upp kan inte borsta noga, så det blir ju bara najsbajs för han.

 Sen ska jag fråga pilla om jag kan ta ut han i skogen på en prommenad. Eftersom han har vila idag, imorgon så ska jag ju tävla han i pay and jump. Ska prova ut lite shabrak idag till han, har med mitt vita tills imorgon som jag ska prova.

Nu ska jag på toa, packa lite till och sen stickerjag till juliorna :)

till minne av alex

Skutans kanin alex, sötnosen. Rip <3

.

I am a bitch prettier Than you..

upp imorgon tidigt..

Imorgon ska man upp vid sju, sen fixa snabbt. Sen går man ner i kylan låser upp cykeln och cyklar till jw. Samt ligger i ett dike kanske, cyklade lite idag omg femtiofem år sen jag cyklade!

Höll på att ramla många gånger, blev skit rädd. HAHAHAHAH. Imorgon taggar kameran med mami till stallet, mami = mig. Ska ta in rajmik, ställa han i stallgången sen borsta igenom honom, fixa och mysa och fota.

Sen ska jag smörja hans saker, och sätta på mitt vita shabrak och prova om de sitter på rundisen, host.
Sen ska jag fråga pilla om jag får ta ut han i skogen på en liten promenad, mys. <3 Ska gå till ett ställe, en liten gräsplätt och sitta där låta han beta och bara sitta och njuta & mysa.

Ni kanske tycker jag är störd, men ta fucking vara på den tiden ni har med hästarna!

Ska fortsätta med en sak nu, ladda in lite bilder sådära ni vet. Puss :)

<3

Var på skutan idag, snackade med cassi och gjorde iordning borstarna till rajmik som han fick idag av mig.7

 Tränade fåren lite, sen gick jag in i hagen med jennifer och bella och cassi och hunden fanny, åt min bulle och drack upp läsken + maten fast åt ju den då men ja.

 Satt och snackade med pilla och juliorna medans pilla fixade klippet. Sen tömkörde hon honom och han sökte sig ner fint i skritt och trav.

Sen pratade jag med pilla om cafe på skutan och sen gav jag dalme godis, ohaa äter upp hela min hand :D

skutans gård inristat i hjärtat. <3

7
saknar dig tjockis <3

skuuuutiiis

Hej. Ska till stallet om en timma. sorry för alla kortis inlägg men mitt liv går inte ut på att blogga när jag har det stressigt. puss!

vinterjacka på nu.

Godmorgon på er! Var ute på balkongen för att känna om det var kallt, ohja! Vinterjackan på idag haha. Kommer se ut som en svart isbjörn i skolan idag, snyggt? not.

Nu ska jag till bussen och möta sofia, sen stå där och snacka och sen snacka i bussen oxå, höörs! puss!

dagen

Var i skolan idag, sen kom cassi och hämtade mig från skolan, åkte till donken och köpte två chees sen tog vi in hästar in och ut från hagarna. Hjälpte jw i hennes ridgrupp och dom hade lite småhoppning.

Fotade sen cassi när hon red, nu är jag hemma och har ätit och varit med fina. Hehe, men nu ska jag kolla klart robinson och soova! :)

NAAAAAAAAAAAAAJS BAAAAAAAAAAAAJS.

santa hosbital.. `?

Randoom rubrik, är flummig just nu för är med fulaste :) <3


trött eller vad?

Hej på er, är riktigt trött så alla vet. Dock är det morgon så ni inte tror de är kväll eller något sådant. Ska till skolan om ca 40 minuter. Vet inte vilken buss jag ska ta, hiih.

 Nu ska jag upp klä på mig riktiga kläder, blir nog mjukisar och någon tröja och fleese.

 Ska smsa mormor och fråga om hon kan häm´ta mig från handen efter skolan direkt till stallet. Ska fota michelle när hon rider, sen fota cassi. Awsome huh? :)


emilie karlman i mitt hjärta bre <3


tung brud bre. <3

storhäst

Bara jag som ser skillnaden på mig på fjording och stor häst. ? ;)

VS

hemma från skolan

Är hemma från skolan idag, orkar verkligen inte springa skoljoggen och vara i skolan. För hela ryggen är paj och har växtvärk. Har varit uppe i en timma cirka, bara suttit och kollat på tv. Dagens planer blir att kolla på tv, chilla lite och vara på datan. Gå till mormor, sen dra till stallet och göra något. Kollar på något random pogram nu som säger att shettisar är husdjur, och kan bo i lägenheter. HAHA, efterblivna! Sitter och planerar lite inför veckan.

Måndag: varit.
Tisdag: Varit.
Onsdag: Idag, chilla hemma och sen stall tror jag.
Torsdag: Skola sen stall.
Fredag: Skola sen stal rida igenom rajmik.
Lördag: Stallet rida rajmik & smörja hans saker osv till pay.

stalldagen igår

Skoldagen var bra, åkte till stallet och anmälde mig på 60&80n. Awn kom smashing klipper otroligt fin travare. 
Nu ska jag blogga lite om andra saker.

jag hatar detta

Jag hatar fucking matte! Sen påminner mamma mig om det nu och de ska vara klart imorgon och de är två sidor! Asså obhhhhhhh tänker inte skolan imórgon, pallar inte. Puss hej. Godnatt.

hemma

Kom nyss hem från skolan och blev skrämmd i dörren av mamma, för hon skulle ut så trodde jag ingen var där. HAHA! älskar dig. Skoldagen var bra, ska baka muffins nästa hemkunskaps lektion, mums! Har ätit lite, korv och potatis. Ska ringa mormor nu, sen åker man ner till stallet i sin limosin heh. Nejdå, men ska åka till stallet och anmäla mig till 60:n dock vet jag inte om jag ska anmäla till 80.. Men tror de. :) Man vill ju satsa! Och vi SKA KLARA DET. Så äre bara. Hejdå på er nu, ska ringa och sen kolla en sak.

ibland blir det bara för fail. OCH JAG RYCKER INTE HONOM I MUNNEN,

skoldags

Hej på er. Ska till skolan snart, har gjort min spanska läxa och nu ska jag gå till köket och slänga i mig frukost. Slutar tio över tre idag, najs. En sak jag irriterar mig väldigt mycket på, är folk som jag känner i verkligheten som leker proffs i både ridning och i bloggandet och i vardagen. Och när dom igentligen är värsta bitcharna och sen skriver '' sött och proffsigt'' på sina bloggar. STÖRANDE.SE Förlåt alla som tar åt sig, men var tvungen att skriva detta. -.-

Puss på er, ska till köket nu sen bussen!

idol

Kollar på idol nu & kissies blogg. Awsome!

hoppning

Åkte till stallet direkt efter skolan och där var melinda och hannah, sjukt söta. Dom ska komma på söndag och heja på mig hihi. Red rajmik idag på hoppningen, och så gick jag runt och frågade alla vilka dom skulle rida och ingen sa rajmik så jag ba '' men vem ska jag rida?!'' blev överlycklig när jag fick rajmik. Skrittade fram lite, kortade tyglarna travade över bommar och sen galopperade vi över bommarna och koppade ett 70kryss. Han var super duktig. Sen fotade jag andra ridgruppen, känndes super bra idag hoppas det går lika bra på söndag i 60n och 80n :)

´bloggar jag läser

www.allroundmuppar.blogg.se
www.crewaef.blogg.se
www.caassaandraek.blogg.se
www.teamryttarna.blogg.se
www.kissies.se
www.typem.blogg.se
www.ponnysanning.blogg.se

godmorgon hihi

Godmorgon på er alla. Ska till bussen om tjugo minuter cirka och sen går jag i skolan från halv nio till kvart i fyra. Sen kommer mormor och hämtar upp mig vid skolan och kör mig till stallet och rider hoppning. Eller upphöjda bommar. Roligt roligt, kommer få walia säkert då jag hade henne förra gången, men hoppas på rajmik för jag ska ju tävla han på söndag. Najs! Undrar vad som kommer hända på banan, han kommer sticka\bocka eller inte lyssna? Bra bilder blir det då iallafall hahahah. Men nu ska jag görá lite tidinställa så vi hörs!

veckoplanering

Måndag: Skolan, ridning & hopplektion säkert.
Tisdag: Skolan, stallet och fota rajmik.
Onsdag: Skola stall
Torsdag: Skola, hemma.
Fredag: Skola, stallet kanske rida rajmik barbacka.
Lördag: Rida igenom rajmik i alla gångarter i en halvtimma, fota och smörja och fixa prova shabrak och sånt. Hem och fixa.
Söndag: Tävlar 60cm & 80cm på rajmik.


en fin rubrik som heter bertil

Gick upp vid halv sju, fixade mig och bloggade. Lite sånt man gör på morgonen, dock åt jag inte frukost. Åkte till stallet vid halv åtta, sen fixade vi lite i stallet och höade i hagarna. Och tog in ponnysarna så dom fick äta inne, så mysigt att se när mellory kommer i full galopp mot mig bakom ett berg när jag bara visslade lite. Super sööt, kärlek till han! Sen kom fanny och elin, yasamin och thilda och jennifer. Sen åkte yasamin till donken och köpte en chees till mig, tack blatte ;) Åt och snackade med alla + amanda och celina och jennifer och elin hade åkt hem. Sen kom melinda och hannah, skitgulliga! :) Melinda hade ritat en täckning till mig, sötnos! Var lite med dom och fanny, var i hagen och så säger melina '' walia kan jag rida '' haha, och walia är 1.75. Och på täckningen hade hon ritat mellory fast hon kallar han melonen så hon ritade '' melonen '' och sen en melon brevid. Hade vattenkrig med amanda, men nu är jag hemma. :) Har ätit, badat och nu ska jag mysa i min säng och kolla på pajtaj.


<3

veckans chey


Är ebba rickan! Hon är fett tung, kärlek & respekt till henne! :D
www.galenryttare.blogg.se

forever alone



Tjejen: Varför är du efter mig?
Killen: För att jag är kär i dig.
Tjejen: Då har du inte sett min vän, hon är snyggare och hon står bakom dig.
Killen: *Vänder sig om* Det finns ingen där?
Tjejen: Om du verkligen älskade mig skulle du inte ha vänt dig om..

morgon

Godmorgon på er, Ska åka till stallet om en halvtimma. Så det som gäller för mig snart om några minuter är att sätta på mig lite mera kläder och borsta håret och tänderna. Ska läsa en blogg först och jag måste inte släpa med mig mat idag, hihi för har mat i stallet. HÖ OCH KRAFT! Nä, skoja bara. Har riktig människo mat. Imorgon efter skolan ska jag springa till en blombutik och köpa en ros och en chokladask till cassi. Hon har ju tagit körkortet, och varit awsome och skjusat hem mig och till stallet.  Idag blir det inte uppdatering, sorry. Juste, idag kommer ebba och fanny och kanske michelle, ska fota när fanny rider och sen ska vi kanske köra goliat och lovely om vi får. Sen ska vi fota våra hästar i hagen, behöver en bild på ebba och dalme.

Cya, upp och borsta håret nu.


Jag och sindarve brisk, 60cm foto therese back. www.eventful.blogg.se!

05:03

Så ringer laura mig, och undrar om jag är vaken?! Random.se :) länk till hennes blogg för hon är så knasig www.baraalauras.blogg.se

godnatt

Ska fixa en sak, smsa cassi. Imorgon drar jag till stallet, pusshej :)

test

 

Hur högt har du hoppat?

Vad är de högsta du hoppat med A ponny? 20cm
Vad är det högsta du har hoppat med B ponny? 50cm
Vad är det högsta du har hoppat med C ponny? 55cm
Vad är det högsta du har hoppat med D ponny? 85 cm
Vad är de högsta du hoppat med häst? 50 cm
Vad är de högsta du hoppat barbacka? 50-55cm
Vad är det högsta du har hoppat utan stigbyglar? 65cm

Vilken?
Vilken häst är roligast att hoppa? Rajmik
Vilken häst är lättast att hoppa? Brisk
Vilken häst är svårast att hoppa? Finesse om man räknar med att hon har vägrat med mig en gång. men inte svår. :)  
Vilken häst är piggast i dressyr? Rajmik
Viken häst är piggast i hoppning? Rajmik
Vilken häst är latast i dressyr? Brisk - tror han föredrar hoppning eller uteritt mer ;)
Vilken häst är latast i hoppning?  eller han är inte lat ..
Vilken är den bästa hästen i hoppning? Rajmik och brisk
Vilken häst är den bästa i dressyr? Rajmi

Jag har:
En egen häst [ ]
En foderhäst [ ]
En medryttarhäst [ ]
Ridit barbacka [x]
Ridit utan stigbyglar [x]
Ramlat av en häst/ponny [x]
Ramlat av en häst/ponny på ett hinder [x]
Ramlat av en häst/ponny mer en 5 gånger [x]
Gått omkull med en häst []
Gått omkull och sedan blivit trampad av en häst [ ]
Brutit någonting i samband med att du har trillat av en häst/ponny [ ]
Ridit ut barbacka [x]
Ridit ut utan stigbyglar [x]
Ridit ut ensam [x]
Tävlat hoppning [x]
Tävlat dressyr [x]
Tävlat terräng [x]
Hoppat clear round [x]


Vad väljer du?
Hoppning eller dressyr? HOPPNING!
 Rida ut två eller i grupp? beror på vem man rider med
Gymkana eller en hopplektion? Hopplektion
A/B ponny eller C/D ponny? C/D-ponny
En häst som är 153 cm eller 165 cm? 153 cm
En häst som är 160 cm eller 170 cm? 160 cm

bror

lukas kärlek t dig. <3

ni betyder

Allt började fett knas vi kände inte varandra, jag kom till skutan som en skitunge. Ni kunde redan rida och tävla, jag kunde bara galoppera med ledare. Ett år, och vi är systrar. Sitter här nu och tänker på att ni är bäst. Ni finns för mig när jag vill snacka. Kommer ni tre ihåg när vi åt pizza på skutan, den kvällen. Fett bus, jag älskar er michelle, ebba och fanny.

kärlek till dig

Du är som koldioxid för blommorna och vatten för växterna. Du är allt jag någonsin önskat och allt jag någonsin velat ha. Varje andetag med dig känns så underbart. Det räcker för mig att bara se dig, höra dig äta på höet, gnägga eller bara frusta till.

Du är mitt ljus på dagen och mitt mörker på natten. Du är i mina tankar på dagen och i mina drömmar på natten.
Jag är glad att jag har hittat dig, du liksom får mig att skratta och le. Jag älskar dig, du är allt. <3


faktigst så fällde jag en tår just nu av lycka ..

skutans gård

Var i stallet idag från tio till fem typ :) Red rajmik idag en halvtimma, skrittade fram i 5 min på långa tyglar kortade dom och började arbeta lite. Travade och arbetade, cassi fotade så bilder kommer imorgon. Tog några galoppsprång, och sen satt jag ner och ökade hans trav på jäkla mycket, han flög fram. Sen åt jag donken med fanny och cassi och cassisfamilj. Hjälpte två tjejer att fixa iordning deras hästar och höll lektion, skit söta. Dom ba '' jossan och fanny ni är så snälla så jag vill rida med er alltid '' Så dom kanske kommer imorgon, och imorgon kommer ebba och michelle och vi ska ut i skogen och ta bilder. Nya bilder, och kanske några bilder får komma till headern. Och ska ju ha en bild från pay and jumpen. Fotade rajmik lite i hagen, sen åkte jag hem med cassi och nu är jag hemma :)

tack cassi för att du fotade mig, och att jag får åka med dig varje dag hihi.

älska


Hiss för detta shabrak, uber snyggt!

Godmorgon

Godmorgon på er! Vaknade av att rebecca ringde mig, så jag fick ADHD på henne. Men nu chattar vi på fb. Ska rida igenom rajmik idag barbacka, och arbeta lite i galoppen att han ska lyssna på mig och inte bocka.

 Som han gjorde igår många gånger, men alltså på volten sticker han om man inte håller in han lite. Och om man släpper efter så ligger man på marken istället för på hästryggen. Lite så hehe. Fast han är awsome och super snäll!

Iallafall, ska försöka få tag i cassi och hon svarar aldrig på sms, så jag ska väcka henne snart. Ska vara i stallet tills fyra och de blir ju najs. Kan åka hem och göra läxorna i td och såntdära ni vet. Hehe, har haft onsdag torsdag fredag och denna helg på mig att göra dom, men har inte orkat. Lat.se?

Man kan faktigst kalla mig lat, jag sitter och äter en glass och bloggar har nattlinne på mig och sitter i sängen.

Cya ;)

gnatter

Godnatt på er alla, lite besökare men endå. :) Har inte direkt orkar blogga på sistone då jag varit i stallet från
11-21. Men ska börja fixa lite mera när headern kommer upp, och säger bara en sak. Den är ubersnygg, fick se den idag dock en sak saknas bara.

Imorgon ska jag till stallet igen, dock ingen ridning säkert. Men kan ju vara där endå, skönt bara. Ska låna cassis kamera och fota rajmik i hagen oxå.

en fråga

Fick en fråga på facebook vad jag satsar i mest inom ridning, och de är terräng. Jag fattar inte hur man kan tycka de är tråkigt?! Har hoppat terräng nio på kvällen kolsvart, men de är så jäkla roligt! Hoppa i skogen eller på terrängbanan och hästen är glad i full galopp hoppar man värsta titthindret. Awsome!




jag och sindarve brisk hoppkursen, saknar <3

foto by cassandra ek, www.cassandraek.blogg.se

saknar dig


Saknaden är stor, inte fick man ta ett farväl av sin allrabästavän häller, men ska kriga för dig lovar och svär <3

stalldag

Åkte till stallet vid elva med michelle och cassi, fotade rajmik i hagen och michelle och verona. Gick in i värmestugan, fick fika av pernilla :) Satt brevid michelle när hon körde goliat två varv runt högarna, värsta finingen! Ökade traven, fin körponny. Sen tog jag in rajmik från hagen in till stallet, gav han en tuss hö som han kunde tugga på medans jag fixade honom, gick ut utanför stallet och satt upp och sen red vi ut i skogen med michelle i täten sen ebba och sist jag. Red runt lite, och sen när vi skulle fatta första galoppen på uteritten så  ett galoppsprång sen bockbock avsaktning, haha. Sen galopperade vi på en sträcka, arbetade den lille fettisen :)

Imorgon kanske jag ska rida igenom honom barbacka på volten, om jag har pengar och får av cassi. :)


fin.se

NY DESIGN SNART KLAR!

Som ni ser håller - Linda - på med att renovera upp bloggen här!
Den är snart klar, så bloggen ser lite mupp ut just nu!
/Jossan

lite sent.

Igår åkte jag med cassi till stallet först åkte vi och hon skulle hämta något papper eller så. Sen åkte vi till donken, köpte en glass och hon mat och åkte till stallet, åt där. Satt och softade på kontoret, hela dagen var rolig. Kom hem vid halv tio.

idag ska jag rida ut med ebba och michelle, mys kanske barbacka? :)

gå ut nu

Ska ut nu, bara fixa en sak sen går man ner och väntar på cassi. :)

cassi

Har varit på utvecklingsamtalet, och så börjar mamma snacka om att hon har jobbat på gotland. Så börjar min mentor att gråta så säger han'' åh gotland är så fint' random?! HAHAHA, började asgarva. Ska åka till stallet idag iallafall, runt 12-11 med cassi :) I hennes bil, hoho får hoppas att vi inte krockar. Nejdå, vi ska åka till donken och jag ska köpa min favoritglass där. Sen åker vi till stallet och hon ska jobba och jag ska göra en sak och betala lite saker. Anmäla mig på en sak gör jag imorgon, busigt.

i luv ju

dagen

Hej på er alla, imorse vaknade jag vid 7. Men snosade till halv nio-nio. Gick upp, städade rummet snabbt. Chillade vid datan gjorde klart min svenska läxa och engelska läxa. Duktig jag är?! Åt frukost med mamma, var vid datan igen och gjorde saker. Var hemma hos jw och de var soft. Gick hem, åkte till haninge centrum med laura och åt på donken. Åkte till brb igen och var i cage, gick till mormor och åt där och sen sommnade jag där och kollade på tv och de var mys! :)


glad ryttare och häst efter ett dressyrpass hihih

Jossan grönholm

Sho på er alla :D

Jag heter josephine grönholm men kallas jossan. Varför jag hetert josshi är för att ebba och michelle brukar kalla mig det och älskar namnet. Just so you know. Mitt liv? Jag går i skolan, bor i haninge. Jag rider på skutans gård, älskar en ponny som heter rajmik. Nästa vecka ska jag tävla 60 cm och 80 cm. Blir najs, inte så mycket jag kan säga om mig. Jag är en tjej som kan bli riktigt bitchig om jag är på fel humör eller om jag bråkar med någon.

Lite om mig, hoppas ni gillar bloggen och kommenterar :)



Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0