mina mål 2012 inom ridning & under livet

* hoppa 110
* en hemlig sak med michelle <33333 :D
* Tävla massor
* Bli placerad i KM
 

Mina mål under hela livet inom ridning:

* Köpa kemir & en hopp-ponny\häst.
* Starta ponnySm i hoppning
 

Typ de :D

slagga hos michelle

Hej, har inte uppdaterat på länge känns det som men har ju ett liv haha. :) Är hos michelle nu och ska sova här, imorgon blir det inget speciellt utan bara vara hemma hos mormor eller göra något. Inget planerat alltsåå. Sen har jag och michelle värsta planerna, hihihihihi. lovemylife <3 Omg, kommer att komma såå långt i ridningen :D


Känner att detta blir värsta oseriösa inlägget, men har iallafall kollat på pa3 del 1 & 2. :D


CIAAAO.


världens finaste <3 copyright!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

helg + veckoplanering

Lördag: Nyårsafton, hemma med mamma eller va ute med någon hihi.
Söndag: usdag, vi i us har stallet :D 

Måndag: HOPPKUUURS PÅ RAJMIK :D
tisdag: HOPPKUUURS :D

Sen resten av veckan har jag inget planerat. :) Nu ska jag ladda över bilder till min data från kameran.

skuuutan

Idag har jag varit på skutan med danni, och sen kom amanda. Vi gjorde inte så mycket, idag ska amanda sova över mig. :D Imorgon ska vi till stallet, och ska göra en helg+veckoplanering! :D

puuuss!

slaggar hos danni inatt oxå.

Hej, har sovit hos danni inatt och vi kaaosa. :D Vid 12 tiden gick vi till skutan och fotade. Så har lite videoklipp + bilder från idag som ni får se imorgon. :) Har varit ute med lucas och danni lite nu, men ska avsluta för orkar inte blogga. Imorgon blir det att vara hemma och ta det lite  lungt. :) Annars  händer andra saker!
bild från dannis data :D ♥

Haninge centrum

Hej på er, vid kvart i elva så gick jag julia, rebeca och julias pappa och lillasyster till haninge centrum och köpte ett par svarta thigts från gina. Fast mamma köpte ett par till mig oxå. :D Sen gick vi till donken, åt där skitgott! Och där träffade vi emilie karlman och de var ju roligt, försökte haffa henne men de gick inte så bra. Buhu! Sen gick vi till h&m och träffade jw och danni dära. Och ikväll blir det kanske slagg hos danni. Sen kom julias mamma och vi åkte till port 73 kollade lite på lyckås, ingen rea :( Nu är vi hemma hos julia och gör ingenting. Eller jo,hon spelar och jag bloggar? soft. Imorgon drar jag till stallet för de blir ju roligt oxå, rider kanske någon fin ponny. HOOOOOOST rajmik :D
Men ska avsluta nu, cyyyaaaa <3
Shoo egooo.

igår

Igår gick jag hem från julia och gick på promenad runt brandbergen med mamma och vi snackade häst och om tävlingar osv. Så gick vi till ica och köpte lite godis och hyrde film, haha bästa komedin ever. Myyys! Så att ni har lite koll. :)

Slagga hos julia idag

Godmorgon!

Idag har jag inte gjort så jätte mycket, har kollat på beethoven 1. Jätte bra film hihi, ska gå till julia vid halv tre för vi ska vara och jag ska sova hos henne to night. :D Tar med datan och kameran för hon kommer vara vid datan skit mycket så jag tar med min så jag kan blogga och kolla runt. :D Ska äta snart, och det händer väl inte så mycket. Ciaaao :D


Mammas julklapp, fin va? finns på port 73. :D

bilder som jag fotat med min nya kamera :)






dock så gör blogg.se att bildkvaliten försämras. Men vad tycker ni? :D Nu blir det mer bilder till bloggen.

bilder på mina julklappar


Vinter ridstövlar :D

Canon kamera med inbyggd system 12.5 mega pix :D



400 kr.

2 par ridstrumpor, silikon snoddar , belte.

Vad fick ni i julklapp :) ?

Shoppingdag

Go'kväll på er alla. Min dag har rullat på jätte bra idag, lite svettigt och stressigt men annars har det funkat. Var i haninge centrum idag med mormor och moster, köpte julklappar och fikade på expresso house. Jätte gott! :D Sen åkte vi till port 73 för att jag skulle köpa lite mera julklappar där. Sen gick jag till bilen och väntade medans mormor sprang runt i mataffären. :) Nu har jag och moster bakat och ska sova snart. Imorgon är det julafton och det kommer inte bli någon uppdatering tror jag. :)

Åsiktsinlägg.

Det finns så många åsikter och fördommar om islänningar, fjordingar och travare. Dessa hästraserna kan inte gå i '' form '' eller hoppa. Eller vad menar ni nu? Alla hästar kan gå i form som är helt friska och hoppa. Ett exempel är Linda berggren som har en islandshäst som är jätte fin, och den kan hoppa? Rajmik är en fjording som kan hoppa, och har tävlat i fjording sm? Smashing klipp är en travare som har gått på travet hela sitt liv nästan men han har lärt sig att galoppera och hoppar jätte bra, och han har hoppar oxrar. Så jag tror faktigst inte att dessa hästraserna inte kan någonting?

Och att dom inte kan gå i form haha driver ni eller, smashing klipp är sjukt mjuk i munnen och han går i jättefin form. Rajmik och bento, och alla fjordingar jag rider kan gå i form, breki kan gå i form. Och alla hästar av dessa raser + andra kan gå i form och hoppa! Så vad är dessa för sjuka fördommar?!


Breki hoppar


Breki går dressyr



Rajmik hoppar

Så jag vet att dessa kan hoppa ;)

Linda och breki finns på www.brekifrapvera.blogg.se

Helt slut!

Hej på er alla läsare :)
Idag har jag varit på skutan och träffade celina och juliorna, cassi och pilla. :) Och pysen! :D Sen kom mormor och vi åkte till port 73 och där gick vi runt i lite affärer och det var helt tomt på folk, jätte skönt! Så man kunde gå runt där i lungn och ro. Köpte lite julklappar, men ikväll kommer min moster hem till mormor från göteborg och imorgon ska vi åka till haninge centrum och runt lite till tungelsta och olika ställen och köpa mera julklappar :) Men nu är jag hos mormor och vi har ätit och snart ska jag åka hem. :D


Ikväll kommer det upp ett åsiktsinlägg som jag tycker är viktigt. :)

oh my träningsvääärk!

I måndags red jag rajmik och det gick super bra, han lyssnade bra och arbetade i lång form och det var ju snö och han hade lindor så han kände sig nog extra fin så han gick jätte fint och längde på steget. Galopperade lite i fältsits och han tyckte det var jätte roligt så han bockade och skuttade och drog. Sötis ;) <3

Senare på kvällen samma dag så red jag listek och han var JÄTTE ROLIG OCH JÄTTE PIGG. Jag och maja körde lite galopp kadriljj runt fyrkants'spåret. Och så körde jag LC:1 på honom och han var jätte duktig och lyssnade, fast han har lite problem med att bibehålla galoppen på en volt. Blir nog en tävling på honom i vår :)

Igår red jag dalme en timma barbacka och lite med sadeln men red igenom honom och han var pigg, gick på tygeln men han hade med bakbenen som tur är, haha. :) I galoppen ökade han fint och i traven oxå.

Idag red jag bento i skogen och på volten lite och i skogen red vi runt lite och hoppade några diken, han gick jätte fint i skogen och gick i form, HAPPYFACE. Sen på volten så gick han jätte fint i traven och ouff, är kär i honom, eller iallafall när han gör som man säger. :)

Och igår slaggade jag och amanda hos michelle, inte så mycket att berätta om det.

Men jag är jätte nöjd med alla ridpass, :)


Dalme :)

en liten ändring i mitt ridande kanske?


Från detta i dressyr.
Till detta.


Från detta i hoppning

Till detta.


Bara jag som tycker att vi har utvecklats LITE iallfall? ;)

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIHHHH

Mina mål med rajmik kommer bli nådda i vår, i hoppningen. Vi kommer hoppa på hoppkurs & Terrängkurs. ÄLSKAR <3

orkar inte blogga just nu.

Men har ganska slemigt i halsen och ska rida rajmik idag, vi får se hur de går. :D

julpyssel :)

Hej, vid ett åkte jag michelle och amanda till skutan och var där vid två. Vi julpysslade och jag gjorde en snögubbe med hår som ska föreställa amanda, haha och rajmiks stamtavla. :)  Sen åkte jag hem till mormor och åt middag, och nu är jag hemma efter att ha sovit borta i två dygn. Imorgon blir det ridning på rajmik en timma, med rosa outfit. :)

Hästen: Rosa lindor, rosa shabrak
Jag: Rosa tröja, ridbyxor och rosa ridstrumpor.

Inte vääärldens bästa, men något iallafall. :)

Jag ska satsa allt med dig. <3


Jag kommer satsa allt med dig, ända fram till 110% av 110. Du betyder väldigt mycket för mig, <3

amanda är crazy

Hejhej. :)

Nu är klockan tio i tolv haha, och amanda ska åka pulka.. Så vi kanske går ut och kollar på henne eller så åker jag med hihi. :D Vi har inte gjort så mycket, vi har kaosat michelles rum och spelat temple run :D LOOOVEEEEE. Men ska avsluta, för skulle bara blogga lite snabbt, så ni vet vad som händer för er som har lite tråkigt just nu i livet och läser min skruttblogg. :)

Cya <3

du är alltid plåstret på mina sår men vem kommer vara plåstret på såret du lämnar efter dig


jag saknar dig, mest världens underbaraste. <3

veckoplanering.

Måndag: Inget planerat.
Tisdag: Forsen med michelle :)
Onsdag: Rida
Torsdag: Tooolka med michelle och linda :D
Fredag: Inget planerat kanske rida.
Lördag: rida gulliver, juulafton :DD
Söndag: Sova hihi, eller något.


Början på våran resa, älskar dig. <3

hemma hos michelle :)

Hej bloggen, är hemma hos michelle just nu. Sov hemma hos henne igår och det ska jag göra idag oxå med amanda. Igår gjorde vi inte så mycket, red gullan och det gick inte så jätte bra, inte sammarbetsvillig haha. Men fotade michelle när hon red lydia sen, och vi åkte till henne och idag så var vi på forsen där hennes medryttarponny står som heter annie, skitsöt. Hjälpte henne med att fixa och hålla i saker, och de gick bra när hon tävlade henne. :) Sen var vi jätte frusna och jag och amanda satt och åt pepparkakor haha. Sen kom morfar och hämtade upp oss och sen åkte vi med tåget till trånkan. Nu har vi kollat på sveriges hjältar och ätit tacos. Och mina fjortisar står och plattar håret när vi ska ner till ica haha, imorgon ska vi till skutan för det är julpyssel typ. Men vi åker nog dit vid ett eller någon gång vid den tiden tror jag. Ska göra lite tidinställda då jag suger på att blogga haha. :)


Sååå fina, finns på www.michellesjoo.blogg.se
RSS 2.0