märkes eller inte?

Ska man ha märkes eller inte? är det viktigt eller inte?
Asså när jag va ny inom ridsporten hade jag verkligen inte märkes grejer eller nått sånt, asså hade the basic sammetshjälmen ofc och plast ridstövlarna. Mer än så behöver man inte när man är nybörjare menar du kan ändra dig på 1 ridlektion om du vill va kvar eller inte.
 
Men nu tycker jag att märkes grejer är snyggare, jag har inte värsta märkes garderoben men jag har lite märkes grejer i ryttar & hästväg och de är mycket snyggare med stämplar och märken än bara basic.
 
Har dock blivit kallad bortskämmd sjukt mycket och har blivit arg pga det, men vet ni hemligheten i det? det betyder att jag är rikare och dom är avundsjuka :D
( hänt att jag tydligen e bortskämd pga tävlingar och mycket meer)
 
 

Min snart :)

de e ju frifrakt just nu på hööks så då slår man till lite heheh. ;)
 
 

dissar

Folk som har samma ridbyxor 24/7 menar när hinner dom tvätta?
 
Eh dom som tkr att fjordingar inte kan görs något 
 
 Folk som köper oigångsattahästar
 
Travare tyvärr 
 
Stallet förtillfället 

uteritt på karinka

Åkte  t michelles systers hus o sen chillade vi lite där o lekte med kajser o svea. sen åkte vi till stallet o börjsde mocka. Sen tog vi in hästarna o fixade dom, fick rida karinka med vanligt tränsbett o utan martingal o hon brukar ha pessoa o martingal haha. Red i ca 2h  för dom hade sjukt mkt överenergi. Karinka va lite dampig o stack förbi fjodor o då började dom tävla ofc o de gick sjuuukt snabbt så ree vi runt en sjö o till arabstallet. O till michelles syster :) 

skriver ut mina känslor

grejen e att vissa av er kommer kalla mig dissare blablabla jag venne vad asså, men det är inte roligt att komma till stallet. Det känns bara som onödig tid när jag inte ska rida rajmik som fucking inte ens kan göra ett sidled eller en skänkelvikning klockrent längre, det är ingen SKITDUKTIG som rider till honom och han är ju inte min häst så jag kan inte göra något, förut jag lovar han va en briar två han gjorde allt jag bad han om. Nu han gör ingenting för han går på hästis typ och helt fel rider till honom. Förut man behövde inte göra någonting typ man kunde lirka lite sen han gick direkt i perfektaste formen nu man måste sitta i 45 minuter i skritt och trav och göra lösgörande och ställa o jag venne vad. Han är inte min häst, jag tycker att han inte mår bra för han är inte samma häst längre. Han har förändrats helt, och grejen är att jag kan inte rida han på samma sätt och blir irriterad när han inte lyssnar eller gör som jag vill så då blir jag automatiskt hård i handen osv, jag lovar om han var min häst även om jag är lite för lång han skulle va skiiiiiiiiiiiiit fiiiiiiiiiin han skulle må som en prins jag lovar jag skulle köra honom o allt och han skulle ha jätte fina saker. Våra förra tävlingar gick skit bra allt typ alla småbarn såg upp till mig som om jag vore typ kungen nu jag är inte ens sugen på att tävla vill aldrig mer ens till stallet. kbry jag vet att någon kommer säga att jag tror att jag rider som rolf göran bengtsson osv, att jag inte vet hur han mår eftersom jag inte har varit där på sistonde och att jag är dum i huvudet och att jag har helt fel. MEN JAG HAR RÄTT FÖR JAG KÄNNER DEN HÄSTEN MEST PÅ HELA JÄVLA SKUTAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sen finns det ju vissa människor man stör sig som fan på och jag blir bara mer irriterad då och nä pallar verkligen inte tur att jag kan bli medryttare på karinka iaf.. 
 
Så ingen behöver tro att det här inlägget kommer bli till någon frågesport eller något så fråga om ni står mig nära eller något inte om  ni är en bonde från ingemanslandet. 
 
 

helgens planer

Lördag: Rida ut med michelle på långritt hon på fjodor och jag på karinka, sen  ut med kompisar och sist plugga till NO prov :( 
 
Söndag: Soova ut, sen ha grupp, utgång med kompisar och sen pluggish. :) 
 

Fredag kväll!

Sho alla :) Vaknade typ 06.50 för la alarmet då dumhuvud haha, snoozade tills tjugo i åtta och sen klädde jag på mig och fixade mig på 20 min grym jag är. :D Gick till skolan, hade chill lektioner och sen slutade vi vid 13.15 och gick hem med boda kaval iman och beyza asså sällskap, satt här hemma lite och spelade på datan. Kolla på top model och lite grejer på tvn. Gick ut med edyta vid 17.20 och åt pizza,  gick runt lite i centrum chillade med ravin wirre nicola och youness och edyta ofc. Gick till gården med edyta sen, träffade ravin och alieu där o vi satt i vardagsrummet och snackade osv. Rätt chill kväll helt godkänd :D 
 

S M I N K F R I D A G

Den här dagen har verkligen gått snabbt, älskar onsdagar nu hihi :D
 
Vaknade vid 8 och gick upp och klädde på mig och fixade håret, sen satt jag i soffan med mobilen och checkade bloggar & instagram. Gick  till skolan vid halv nio och så första lektionen var engelska, fett soft vi snackade om verb och obestämd och bestämd regel typ. Sen matte,svenska,no och idrott. Omg på idrotten jag lovar de va fett roligt de va typ som ett gym med situps och hopprep osv. Sen efter i omklädningsrummet så satt vi tjejer kvar och snackade osv, sen gick jag hem och har nu ätit och spelat lite starstable heheh. Nörd? STOLT NÖRD! :D
 
Så ikväll blir det en lugn kväll, hemma och ta det lungt och plugga annars taggar jag ut med någon kompis. :) 
 

164 DAYS UNTIL TAFFSNÄS RIDLÄGER !!

omg kommer skjuta alla människor som...

* Hänger ut sina f.d vänner
* Tror dom kan rida men suger
* Leker coola
* Tror dom vet allt
* Dom som tycker synd om sig själva
* Gillar rajmik ( skämt åtsido)
* Härmar lin olsson
* Tror dom har skitstora bloggar
 
Och alla ni som läser min blogg och tycker att ni passar in på dom här ovan ta åt er snälla :)
 
 

dagens inköp

Två par jenas två par tröjor o en vanlig munktröja :)

Saker jag vill göra

Praoa på taffsnäs, så underbart ställe <3 
Tävla sm :D 
Rida värsta roliga terrängbanan med rajmik genom vatten osv. 
Resa 
Vinna pengar 
köpa moppe 
köpa min häst som jag vill ha roligt med och komma långt med. 

everyday i see my dream

det är helt jävla sjukt att man kan älska en häst såhär mycket, 3år tsm snart.
har lärt mig så sjukt mycket på denna ponny, har efter varje tävling vi placerat oss har jag varit så sjukt jävla glad och så stolt. Säger bara en sak, KM2012 blev så sjukt arg när jag blev 4a i dressyren eller 5a. Men vi kom ikapp i hoppningen som2a och sen 2a elr 3a i terrängen. 3aplac i totala KM då det var med en i personalen oxå, ett av våra bästa minnen. < 3

Rajmik fredagen den 11\1-12

Red lektion för annelie, skrittade fram och värmde upp själv. Sen red vi alla lite självständigt så fick hon se vad vi kunde osv, sen hade vi lite vikthjälper och balansövning att rida i fältsits i trav utan händer, var ganska roligt haha bara för jag älskar fart och rajmik började galoppera då o då och hade en riktig ökad och snabb trav. Loveit! :D 
Sen travade vi runt, och satt ner i traven, ökade och längde han gick som en klocka! Gjorde halt direkt på minsta lilla tygeltag från en fantastisk trav. Och red på volter osv, vill tävla dressyr :) 
 
Nu ska jag och keto åka till skutan på möte sen ska vi till penny och hon ska rida, trevlans :) 
första tävlingen 2011 ahahahahahha
 

Fredag :)

Tjenixen alla!
 
Kom nyss hem ifrån skolan och de va ganska kul idag i skolan förutom en skit pinsam situation på engelskan när någon plötsligt ropar ut att jag vill ha barn med ronaldo osv osv för vi körde en lek, o vår lärare ba a men han är ju känd för att va den kattigaste fotbollsspelaren haha fett pinsamt. 
 
Nu sitter jag här i min säng och läser lite bloggar, ska kolla på swefilmer strax. Sen ska jag följa med julia till hennes medryttarhäst, vet inte om hon ska rida? Men hoppas hon ska det ska bli kul att se. 
 
Sen ska vi till skutan och rida lektion i gruppledargruppen 19-20 och ska rida rajmik idag ska bli skitkul. :) 
 
Igår: 
 
Var hemma från skolan hade skitont i magen, sen blev det bättre och julia kom hit och vi satt och nördade subway suft. Sen drog vi till grillen och käkade lite pommes och köpte munkar. :) Gottgott, sen drog vi till stallet och kom hem vid nio tror jag? halv tio kanske. Sen skypade jag med sköningar,. :) 
 

Låtminne !

låten jag vill ut - lilla sällskapet påminner så sjukt mycket om i sommras. Jag drogade den och när runsten var så lyssnade vi på den hela tiden i bilen! 
 
 

taffsnäs 2013 <3

taggar sååå sjukt mycket, ska bli skit roligt! Världens bästa ridlääger <3
 

är det bara jag som hatar...

....NH!
 

Asså vad är det som är roligt med naturalhorsemanship eller hur man stavar det? Asså visst de e kul när hästen lyssnar osv utan grimskaft men wtf man måste leda hästen med handen fem meter framför? 
 
 

jag o rajmik ska träna för charlotte wittbom! :D

Har bokat rajmik på en dressyrlektion på skut, 450 kr. Hon rider ju typ uppvisningar i globen osv. Sjuukt kul ska det blii :D <3 Är skit taggad! 
 
 

my day

Vaknade vid 12, åt frulle och stack iväg till stallet. Pratade lite med annelie om min terminsplanering för min hästis2a. Tog in lite hästar, myste med mina fjordisar och all kärlek till dom! Vill fan hyra typ 4 fjordingar från taffsnäs och ha en egen gård. Fett mysigt! Någon som är på? :) 
 
Var där chillade lite, åkte hem sen kom edyta hem till mig vi garva sönder för vi kollade på failvideos på youtube. Haha har så tråkig humoor, dör. Sen gick hon hem, nu snackar jag med några efterblivna kelbs på skype och ska snart hoppa in i duschen. :) 
 
Vill ha blogg tsm med någon. Någon? :) 
 

Godmorgon!

Godmorgon bejbs! Skypade typ hela natten igår, och var i stallet & på us möte. Trevligt trevligt, ska till stallet idag snart och fixa lite. Sen hem och fixa mig och sen ut med kompisar. Trevligt, det suger att skolan börjar imorrn haha. 
 

saker ni kanske inte visste om mig

jag stör mig när jag rider om jag inte har matchande kläder

att rajmik är min, och stör mig när vissa tror att han är deras. 
 
Att jag älskar deppmode
 
jag ska på taffsnäs iår, p3 ofc. Ebba& michelle kanske hänkish. 
 
Att jag vill komma sjukt långt med ridningen, inte att rida på skutan hela livet.
 
 

minnen <3


 

usdan + nyårsafton

nyår: red rajmik en uteritt på långa tyglar i skritt ganska tråkigt men aja. Fixade i stallet, åkte till karinka och red på en mycket roligare uteritt, red i alla gångarter känns roligt att rida storhäst. :) 
 
usdag: fixade stallet med tjejerna, red bento & lanzo i hagen med alla andra, pigga hästar! Kul var det iallafall.. Behöver inte gå in på detalj om ritterna. åkte sen hem och sov gärnet och kollade på johan falk :)
. 9
idag: sov ut, kollade på tvn och åkte till fjodor och .karinka, följde med michelle till ridhuset, nu är jah hos michelle och ska slagga här. Imorgon ska jag följa med dit :)
 
RSS 2.0