diiscoooooot

sho bloggen!
Var i skolan först gick ganska snabbt, sen gick vi till gården och taggade hem sen. Plattade håret, sminkade och fixade kläderna bytte om typ 30 gånger hade ingenting allt va i tvätten oha, men mötte eddan och ravin vid halv sex sen gick vi till discot, alla kom vid sju typ och har värsta ont i benen nu haha, men kvällen var bääääst! Med juliademo, iman eddan ravin debbe  och khaterinaaa ;)

Ska dra till stallet om 20 min sen blir det hem och vara ute i kväll! <3


ute med dom bästa <3

Pallar inte skriva värsta komplicerade inlägget såå de går snabbt ;)

Var i skolan oha värsta failen ramlade tre gånger typ tack vare benne och ravin sen så skrämmer ravin mig och allt haha, knaaaaas! Efter skolan var vi i gården lite sen taggade vi till cage där va nasim och alla. Sen taggade jag iman julia och dejan till dejan sen till mig sen gården igen och aa. Senare på kvällen var jag med juliak och rohey, sen kollade jag på fotboll på tvn ofc med den finaste ronaldo <3 Sen däckade jag när dom hade 3-1 till real så aa, ska till skolan om 20 min. Så kanske hinner göra tidinställda.

CYA PUUUSSS!


<3

skutans gård mina minnen

På skutan har jag varit i 3 och ett halvt  år nu och har massa minnen därifrån. Eftersom stallet rivs på måndag och det byggs ett nytt så delar jag med mig av alla minnen. :D

- Alla 8 hoppkurser <3
- Alla 9 tävlingar <3
- bus på loftet <3
- mysiga morgonar 2010 <3
- brisk och dom gamla fjordisarna <3
- kemir <3

OCH MYCKET MER <3

varit i skolan snart stallet!

Skoldagen har varit awsome, gått skitsnabbt. Fast äcklig mat uuh, liknade kattmat så åt bara grönsaker och två glasser med tjejerna hihi  :o aja, sen efter gympan hade vi 1 timmas rast så jag eddan och khaterina och gulsen gungade oha höll på att ramla uur! Sen kom julia och debbe och inbjöd sig själva. ;) Slutade skolan vid halv fyra va ute tills fyra och sen kom jag hem.
Har ätit nu och ska till stallet om en kvart så vi ses imorgon eller ikväll bloggeeen :D


Såhär känner jag ibland. .

ridit bento med julia <3

Vaknade vid 9.45 ca och åkte till stallet med juliak red lite sjukt bra underlag för att de har varit isigt annars. Travarbetade mycket, formen osv. Han var fin och rolig idag! :D Busponnyn!

Nu är keto hos mig och jag har duschat ikväll blir det hallen med tjejerna <3

SvaR PÅ KOMMENTAR

Anonym kan du kontakta mig på [email protected] maila mig så kan vi kolla de :D

Godmorgon!

Godmorgon :)

Har nyss vaknat, ska till mormor om en timma och göra mitt repotage om julia och zefyr, blandat med skutan på datan. Så de blir nog bra :D Sen så kanske jag åker till stallet, vet inte riktigt. Ikväll blir det iallafall melodifestivalen hos mormor! Kommer rösta sjuuuuuuuuuuuuuuuuukt mycket på david och danny! :D

Blogger mer under dagen ;)


Igår ;)

varit i skoolan och dansat me tjejerna!

Var i skolan, hade musik engelska och espanol! :D
Sen vare lunch, mellan god mat men de funkade, gick ner till biblan väntade tills iman skrev klart sitt repotage sen så taggade vi hem till mig, bytte om till tights och slappkofta och tog pengar. Sen gick vi till gården värmde upp, sen dansade vi lite, sen körde vi suffeling med eddan, och så flippade vi heeeelt och shakade upp och ner haha. ;) Gick hem sen, ska ut med julia, laura och rohey till hallen vid sju och kolla på fotboll haha.

Ska äta nuuu sees :D


Från idag..

bloppis

Magic brush råka köpa 2 kit men behöver bara 1. Pris: 130 org pris 149

Rött ponny shabrak från hööks pris 70:- snyggt och aldrig använt klicka hem i fel storleeek.

maila [email protected] eller kontakta mig ngn stans, ;)

RSS 2.0