mitt blogg.se har varit segt :(

Så har inte kunnat blogga alls, varit i stallet hela helgen red ut på walia i måndags, och hade voltige på bento. Idag badade jag och skutan i eriksdahlsbadet, imorgon uteritt med juliorna på neffe! :D

Varit i stallet med cassi & hos mormor!

tjeenare bloggen! :)

mamma följde med till stallet idag, visade henne runt och sådära sen åkte hon hem efter en timma typ, var kvar med cassi och hjälpte henne. Fick skjus hem till mormor av cassis snälla familj hihi! Sen satt jag med mormor och lelle och kollade på melodifestivalen, danny var ju helt klart bäst! Hans låt var ju grym. Imorgon blir det stallet oxå, och sen sova hos danni om hon får av sin mami, med rohey och gass. :)

Gnatter!

vem är du sassa? :)

SASSA om STALLET KL ELVA :D:
Varför skriver du Rajmik med små bokstäver??
Och föresten love you
Svar: för jag inte orkar skriva RAJMIK  :)

älskling, du är mitt <3


Jag har aldrig älskat en vän så mycket som dig, jag har aldrig berättat så mycket privatsaker för en kompis förutom dig. Jag älskar dig, den 20 maj så blir det 8  år tillsammans med dig. <3

STALLET KL ELVA :D

Godmorgon bloggen! :D

Ska åka till stallet med mormor vid klockan elva idag, ska pyssla om dom nya hästarna lite. Har massa fina bilder i min kamera som jag inte orkar ladda över hehe, så ni får vänta lite till. ;) Mamma kanske inte  följer med då hon är förkyld. Men annars får man ha kul själv! :D
Hoppas att cassi jobbar, för då kan man jiddra lite! Men nu ska jag gå och äta frukost, om jag inte bloggar ikväll så har min data segat ihop. :(


Glad rajmik innan ett ridpass i rosa outfit :D

GÅRDAGEN

Var i skolan, hade 2 prov som gick bra enligt mig hoppas mina lärare tycker detsamma! :D Var i gården lite med iman och julia sen på kvällen var jag med danni, gass och freddan men sen stack freddan så då kom rohey. Skitroliga bruudar! :D
Sen sov danni här och jao.

är i gården ;)

Är i gården nu med iman och julia, men bloggar senare hihi. Imorgon blir de stallet :D

Idag sover danni här! :)

Tjeeenare bloggen! Idag börjar jag 08.10 och slutar 13.15 men kommer nog få gå tidigare då vi har 2 prov skitjobbigt, matte och so! Men så är livet ;) Idag ska danni sova hära och det kommer bli najs, ska hyra lite film köpa chips och godis och sånt. MYS! :D Fast hon är lite blond men aja.

Ska dra till skolan nu, så puss på er alla! :D


sluuumpp

förändning elle?





NU

Rajmik är en ponny man utvecklas mycket med, men mest i början. Nu är mina mål att börja fokusera mera i svåra saker eller asså, de är svårt att förklara :)

Sportlovsplaner!

Måndag: STALLET :D
Tisdag: Kanske bio med gården, annars inget planerat stallet nog!
Onsdag: Stallet :)
Torsdag: Stallet :)
Fredag: Stallet :)
Lördag: Stallet
Söndag: stallet och sova.

På alla som de står stallet i så om någon vill göra något så kan jag ändra! Ska även in till stan under veckan med mormor :)


miss yah

inte kunnat blogga pga blogg.se varit segt!

Ni har förklaringen där uppe, eftersom jag inte har bloggat på nästan hela veckan :( I måndags red jag neffe gick bra han krökte på nacken och var allmänt duktig. :) På tisdagen hände inte så mycket jag var i skolan och var i gården med kompisar!

I onsdags så gick jag i skolan först och sen till gården och sen till stallet, pratade med pilla lite och var där med michelle och johanna. Pysslade om dom nya hästarna. ;)
 Idag var jag bara i skolan och gården rätt så chill vecka!

Tills man kommer till fredag imorgon alltså, 2 prov och sen ska danni slagga. :)

Helgensplaner ser ut såhär: Lördag: åka till stallet med mamma! :D & åka till hööks eller ngn hästaffär.
Söndag: Stallet & hööks

Jag och mormor ska åka till hööks och köpa 1 hästtäcke och 2 fleesetäcken + lite borstar och shampon till dom nya hästarna :D
Undrar vad alla andra ska köpa till dom? :)

SAKNAR DIG MEST ÖVER ALLT.

Nu har jag drömt 3 natter i rad om dig, och alla minnen dom väcker mig. Jag har ångest över att jag inte har träffat dig, och jag kan inte hyra dig heller för jag är för lång. Men om jag fick träffa dig 1 gång skulle mitt liv vara bäst. Sindarve brisk i mitt <3

stallet & chillat ute

Hej! :D

Vaknade idag vid 09.00 men snosade till 09.10 och mötte julia vid centrum kl halv tio och vi köpte mat sen åkte vi till stallet och hade us möte. Och ska ha en mysövernattning och rykttävling! Anmäl er :D
Sen så borstade jag på frallan lite och hon är så himla coollungn och så. SÖTNÖTEN!

Sen åkte vi hem vid halv fem typ och så var jag ute med keto  och wester lite chill i brandbergen och sådäära. :D

NATTINATTI!


Drömde den bästa drömmen på länge om oss <3

alles fest :)

Hej!
Mötte dejan och nasim kl tio över två vid videoaffären så taggade vi hem till dejan först och sen till nasim och sen till alle. De va fett kul asså hah! Sen kollade vi på bad teatcer och vid åtta så gick jag och dejan med iman hem och sen stack vi oxå hem. Imorgon blir det stallet som gäller och de kommer bli bra, fick ju sova ut idag haha. Men ska dit för att jag har usmöte och sen stannar jag väl där några timmar. :)

Men nu ska jag äta nudlar och kolla på lite tv!

cyya

bloppis!


Rosa grimma andvänd 1 gång vid fotografering pris 40:-
Prislappen satt på då så den är skitren storlek full

Shabrak använd 5 gånger, rent och fint. pris 70:- Org pris: 150:-
storlekfull


Andvänd 3 gånger pris 20:- org pris 30:- storlek fullochcob

Hör av er till [email protected] och skicka mail! eller så kontaktar ni mig på facebook om ni är min vän :)

mina fötter är döda..

Igår var jag i skolan tills klockan ett och sen gick jag snabbt hem och satt på mig stalluggsen och stalljackan och drog till stallet, fick hålla i solite när cassi fotade. Men dom kommer få det toppenbra på skutan alltså! Det kommer bli bättre, sen så blev jag lite småkär i solite! Åkte hem kvart i fyra och duschade och plattade håret lite så de inte skulle stå rakt upp. :) Mötte keto och katherina i centrum och gick ner till gården och där var man med sossy och kat och jul. Discot var skit boring i början men sen vid sju då ploppade alla 6:or in! :)

Gick hem med keto vid 11 och var skitseg btw för jag hade så ont i fötterna haha.

Idag blir det alles fest så de blir ju kul! :D Ska äta lunch nu så vi seees!


ÄLSKAR ER <3

godmorgon

Godmorgon alla! ;)

Vaknade vid sju, satt på mig kläder och fixade ansiktet med finnmedel och så. Tog med yougurth in på rummet och nu sitter jag här. Ska till skolan om 20 minuter så har lång tid på mig. Slutar skolan tio i tre och så ska jag ner till busshållplatserna och möta linda! :) Sen blir det nog gården eller stallet. Har inte bestämmt mig riktigt, men de blir något iallafall haha.

men ska möta iman vid 8 så ska gå nu. HEJDÅ :D

veckans fortsättningsplaner

Torsdag: skola & möta linda
Fredag: skola sen brb disco
lördag: stallet med keto och wester
söndag: sova

;)

aktiviteter jag kommer vara med på under våren!

Fälttävlanskurs - Rajmik
Hoppkurs - Rajmik
Hela Km - rajmik
Poänghoppning - rajmik
Dressyr lc - rajmik
och något till som jag inte kommer ihåg haha!

Men kommer rida ut i vår med danni och amanda hahaha! MYCKET

kemir

Jag saknar dig, du kommer nog bli min. <3

måndag,tisdag,idag

I måndags var jag hemma för hade magkatarr men sen gick de över och åkte till stallet och hade teori, BORING! Sen kom de tillbaks under natten och har haft de i 3 dagar nu. Men i tisdags så var jag hemma oxå och gick till mormor med hennes och lelles kort som dom fick av mig och mami! och skrev ju om de i ett inlägg tidigare.

Idag har jag oxå varit hemma, sovit halva dagen och chillat vid datan. :) Imorgon blir det skolan som gäller! Har laddat ner bilder på ronaldo & musik till luren så de blir bra ;)

saknar tiderna


när man var liten och kunde sova när som helst! ;)

är hos mormor och myser!

Hejsan :)
Nu är jag hos mormor och hon sitter brevid mig och ser till att jag inte skriver något dumt i texterna exempel '' fan'' haha! Vi har ätit vaniljhjärtan & kokospaj som mami har bakat :D MUUUMS! Momi och lelle fick ett sött kort av mig och mami, och jag fick av momi en 100 lapp och en ask med ekologiska gelehjärtan! Dom va jätte sööta! :)

Men ska kolla lite på tvn nu med momi och lelle. :)


den bästa hoppkursen på länge, saknar tiderna 2010-2011 <3

TACK LINDA!

Ser ni den fina headern? Hiss eller diss? :D

I love it! :D

älskar dig <3


älskar dig världensbästaste mormor <3

fikade med mormor i port73

igår, gick till mormor och så åkte vi ner till port73 och fikade. Åt pankakor med sylt & glass och hon äppelpaj med vaniljsås! :) Supergott! Gick i lite affärer, fick med mig ett par glittersaker till mobilen & två kylskåpssaker. Skitroliga haha! Sen kollade vi runt på lyckås och åkte hem och åt middag kyckling&pommes :) Sen vid nio åkte vi och hämtade mamma och juliaketos systerskilles syster som är mammas jobbarkompis haha! :)




mormor med koppen i högsta hugg :)


möter dejan!

Ska gå nu är lite sen hihi, men ska möta dejan vid araben så ska vi gå till noras fest :)

PUUUUUSS!

gårdagens inköp


How cute?! :D Har skrivit en peppande text på denna nyckelpiga (spargris typ) att jag inte ska ta där ifrån osv :)


Fint! iih, only for ronaldo & rajmik :)

åker snart till handen :)

tjeenare :D

Ska snart åka till handen med iman och dejan och någon mera tror jag, ska iaf möta iman tio i fyra och sen åker vi. Så de blir nog kuligt! :D Ska köpa en present till nora då jag ska gå på hennes fest '' kalas'' imorgon! Ska nog köpa två saker till mig oxå hihihiih! Ni får se vad ikväll :) Har ett gäng bilder som jag ska visa på bloggen som jag inte orkat laddat över från kameran. Danni ska oxå slagga här imorgon men ska till tandis imorgon och sen festen. :)

Men ska fixa mig nu lite, seeeeeeeees sen! <3

kääääääääääääääääääääääärlek!


cristiano ronaldo <3

julia jag älskar dig <3

Okej 9 år snart med denna kaos tjejen. 9 år av lycka och bästavänskap. Har nästan spenderat hela mitt liv med dig, och du fattar inte hur mycket det betyder att bara sitta brevid dig. <3

skolish snart :)

Godmorgon på er alla.  :)

Ska snart dra till skolan, med nationella proven i svenska. Hoppas de går bra hihi :D

Inte så mycket att skriva, men vi höööööööörs!

walek öööööö

Hej bloggen :D

Idag vaknade jag vid 7 och ville sova längre ofc, haha. :( Gick iaf upp och satt på mig kläder och plattade håret, åt frukost och mötte julia och iman och taggade till skolish! ;) Ganska soft och sådära, lite spanska som alltid är höjdpunkten HAHAHAHAH! Gick efter skolan till fritids gården åt mellis och gjorde dubbelknytar på zanas skor haha. Sen gick jag och demo till hallen med keto och sossy sen stack vi till gården igen och hem. :)

Imorgon blir det nationella prov i swedish :D


<3

varit på möte

Heejsan! bloggade imorse men de verkar inte komma upp :( Iallafall, har varit på möte med us och pilla och pelle, ganska kul! :) Igår var jag på hööks och provade ridstövlar, men såklart för stora vader. Men ska prova på lyckås, lillhästen och sådära :)

Men fick med mig, en whitebord tavla där man tränar hoppbanor men mest dressyrbanor, en kavaj , 2 söta muggar, hästgodis och en fin grimma till rajmik som ni ska få se sen :)

fem saker

* De är kul att ha egen blogg, för man bestämmer allt själv.
* Vill ha blogg med emilie karlman eller julia keto
* Jag orkar nästan aldrig duscha, så mamma får gnugga i shampot hehe..
* Kan ej ha vatten i ögonen
* Jag ska till skulan

Skooolaaaaaaan

Godmorgon! Ska dra till skolan om fem minuter cirka och börjar med so, ska presentera en leksak som vi har arbetat med. Som ett grupparbete :) Hoppas ingen är sjuk! Vill liksom inte bara stå där själv. Lite pinsamt kanske :) Igår skulle jag till panja men det blev inget. :( Var ute med sandra danni och lelle och freddan sen. Idag blir det nog stallet eller vara hemma. Vet inte rikitigt..:)

Men ska fixa tidinställda så vi hööörs !

under dagarna som gått

Har jag varit ute med danni och julia och freddan, danni och julia sov hära och har ridit neffe. :)

I måndags red jag ju neffe, gick ganska okej förutom att pilla tjatade på mina händer men kan inte hålla så bra med spö. Annars gick de bra, han var fin och så. Bara väldigt överpigg men annars så gick de braigt! :D

Red bento förut oxå, gick bra mest travarbete värmde upp med blåbärsdressyr lite och han gick bra. Film kommer!

Lite så.


luunaaar! <3 2009-2010

RSS 2.0