oppaas

kan någon gissa vad detta är .. dock inte hela malln
e

rajmik

Har ridit rajmik i tre dagar. 
 
1dag: Skrittade fram i skogen, kom till volten ovh jobbade mycket i skritten, han var superfin. Red mest skänkelvikningar och tränade delar ur pogram och ökningar. Red lite galopparbete oxå, känns bra nu. Tror vi kommer vinna några dressyrtävlingar i vår. Hoppas de iaf. :) Skrittade av i skogen. 
 
dag2. Red på volten, han var allert och lyssnade på minsta lilla skänkel o hand. Red mycket galopparbete, tempo och form och sits. Viktigt med galopparbete i hoppningen! Blev fett glad för jag red som i en åttai galopp o han bytte galopp. Han blir finare och finare. :) Red ut sen till jordis och fotade och lite chill i skogen. Med michelle. :)
 
dag3. Red på volten, red bara igenom lite ökningar och reglera formen, lång o låg och osv. Öppna sluta, skänkelvikningar, bakdelsvändningar, galopparbete. 
 
Känns sjukt bra och är nöjd då han gått som en klocka i tre dagar. Finaste <3 
 
Ridsällskap: michelle,ebba,aci )
 

Glad :)

Är super glad över mina presenter även fast den här julaftonen var inte lika perfekt som förra men den va mysig endå.  :D
 
Fick två böcker, ett sätt med badrock + tofflor, presentkort på new yorker laddat m 500, armband, En skitsnygg tröja, kalender, ridstrumpor, happy socks, hörlurar ( lila från urbaners typ) och sist men inte billigast!! HV POLO RIDBYXOR <3 <3
 
bilder kmr ikväll på allt :D
 
 

Julaftonsritt!

 Kom till stallet vid 07.40 ca och så var hästarna lösa -.- Så tog in rajmik och sen fodra vi till hästarna i hagen.
Väl uppe på hästryggen så red jag näst sist med michelle framför mig och backis bakom mig. Så vi red mot svartbäcksskolan, och in på en jättestor fotbollsplan, så jag tog täten och så red vi runt där och galopperade o
rejsade sjukt kul. Sen red vi mot tyresta o hem, galopperade på grusvägarna och de va najs.
 
Nu har vi kollat på kalle ankas jul och snart blir det julbord och längtar tills att vi ska öppna paketen.. ååhh jag har kikat på paketen o jag har den största i år :D
 
 
 
 

nyår utan raketer :(

 
på nyår ska jag och michelle ebba o backson ha stallet för oss själa och sova där haha hur ska ni alla söta fira?

Julhandlat dag 2 :)

 
Vaknade ca 10.30 och gick upp och åt frukost och fixade mig, sen drog jag och mormor iväg till handen c och har köpt julklappar till hela släkten som kommer till mormor imorgon. Känner mig duktig haha för att jag köpt presenter till alla och fina presenter! :D Så nu ska jag o cissi snart börja julbaka annars blir det bara jag :)
 
Imorgon är det ju julafton och då åker jag och backis till skutan och är med på julaftonsritten, ska göra en jättefin tårta till rajmik! Med knäckebröd, morötter och äpplen och sen knäckebröd igen :D Så blir det kalle anka standard kl 3, julbord och julklappsöppningar. Åh mys <3  blir nog inte så mkt bloggning
 
Sen på juldagen alltså den 25 så ska jag och cissi på bio. MYS <3
har btw fotat sjukt mycket så ni får bilder på juldagen!  
 
 Sen vill jag ge styrelsen på skutans gård cred.
 

Ridit och handlat julklappar!

Tjenixen, vaknade idag och sen gick jag till mormor och så åt vi soppa tillsammans, supergod! :)
Så åkte jag och min moster cissi till skutan och red ut på gulliver och rajmik, var jätte mysigt! Red i alla gångarter men mest skritt :) Sen åkte vi hem och åt middag och kollade på big mamma. Sen fixade vi oss och åkte in till stan ca 19.00 och gick i gallerian har köpt jättefina julklappar är jätte nöjd själv haha :)
 
Så nu ska jag kolla på tv och sen lägga mig! Imorgon blir det en sväng till handen och köpa dom sista julklappisarna. Love julen <3
 

fredag

åkte på us möte åtta på morronen på donken. sen åkte jag hem o chillade o sommna , åkte till stallet o där va fanny red lektion på rajmik sååå duktig ! sen og vi in alla hästar o gav alla mat sen fikade vi o chillade. så vi kom från skutan halv tolv hahaha :)

fml

mitt lyckopiller ska åka ifrån skutan snart fuck allt

två hästar nu :-)

drar till stallet nu o rider två sötisar :) och till dum skallarna som trodde att sakwrna gick på 2200 så gick hjälmen på det

sho älsklingar <3<3<3

snart är ett par tretorn ochtvå whitaker ridbyxor o ny ridhjälm för 2200. får slutav       ramla av :)hehe plånkan bränner nuu

ni har 70 läsare inte 1 miljon

Asså jag stör mig på bloggar som tror att dom har 1 miljon läsare men som bara har runt 60-70 läsare per dag, som tror att dom har egna företag och egna kollektioner och är med i tvn varje dag. Man ba in my ass! Ni kanske är  med i skoltidningen nån gång, nej men typ så sluta fucking tro att ni är stora!!!
 
Det finns fett många småbloggar som tror att dom är något och tror att dom är stora, asså ni är fett små! 
Och om man ska göra egen kollektion så kostar det mycket pengar, inte så jävla smart att göra en kollektion om man inte ens har råd med ett par ridstrumpor. 
 
Så var tvungen att skriva ut detta, och det är inte bara jag som stör mig på sånt hära!!!!
 

länzo o gullan

red ut på lanzo idag med tuva o fanny red litw på volten oxå.Träna lite form o skrittqde sen av sen red jag gulliver barbacka på stora volten o de va sjukt mkt snö där vi körde galopp rejs o hade allmänt kul.
backis -lanzo
fsnny - queen
cassi-lydia
elin- bento
 
så är riktigt nöjd med bockarkungen var nära på att ramla av fleeera gånger :)

veckoplaneringar

måndag : lektion rajmik lanzo o amelia
tisdag: sjuk
onsdag :sjuk
torsdag : amelia
fredag:amelia eller chill
lörda : rida ut med fanny på amelia o jaffa
söndag : amelia
 
måndag: julafton o rajmik
tisdag: sova typ
ons: 
torsdag: skutish
fredag : amelia
lördag : amelia
söndag:amelia

lucia


 
sov på akutan från lördag till söndag. Med ebba michelle jaqie fanny o backis. sen kom alla runt sju o sen på us uppvisningen så galopperade ja runt o vinkadesen snabbt upp o ta mellory som va fixad o sen ner på volten o ha ponny galopp fast vi tömkörde dom : sen fixa lanzo till lucia tåget o sen srängde skutsn så jag löjen o backis va kvar o vänts på dom nya häatarna :)
 

Go'kväll

Hej på er alla, varit på skutan och gick en promenad med amelia i ca 30 min med sällskap av jackie & julia. 
Imorgon ska jag åka till skutan kl 07.45 med cassi och vara där allday long, luciaträning på fina lanzo, och sen rida ut med backis,michelle och ebba i skogen barbacka på rajmik :) Sen sova på skutish, vakna och ha uppvisningar på julfirandet av skutan. :) 
 
nu blir det en chillkväll, sen gnatter! 

sluta klaga, lär er rida istället.

Jag blir fett irriterad när folk säger att fjordingar inte kan någonting blablablabla, exempel lanzo. Alla klagade på lanzo förut att han var trög osv osv, ursäkta? wtf!! Han är skit pigg, han är skit fin, han är finare änn rajmik liksom. Och om han inte gör de ni säger, sorry då kanske ni inte är tillräckligt duktiga för han. nu menar jag verkligen inte att bara jag kan rida han eller nått sånt, eller att alla rider dåligt. För han går i form med jätte många exempel backis, veronica osv. 
 
Blir så jävla arg när alla säger att han är en unghäst som är trög och korkad. Han har värsta framtiden framför sig okej?! 
 
ta några ridlektioner och hoppa upp sen. 
 
 

i <3 mitt liv

December bästa månaden på året, nästa vecka jullov, nyårsafton kommer bli så awsome & usdagen. Är så sjukt taggad tills julafton oxå, önskar mig inte värsta sakerna? Ska åka och köpa mina älskade ridstövlar nästa vecka som jag fick i födelsedagspresent, någon som vet vart dom säljer Tretorn? :) 
 
Godmorgon iallafall, ligger i soffan och chillar. Hemma från skolan pga att jag vill bli friiisk NU. Söndag kommer bli så jäkla roligt, rider rajmik inför alla och vi två är pegasus! Sen luciatåget på lanzo, han ska va såå fin. 
 

tjenixen

har varit hemma idag från skolan pga hosta och vill vara frisk tills helgen liksom lucoia och allt på skutan. Har haft lite småtråkigt på eftermiddagen men så kom julia hem till mig och vi bakade och skrattade. Är så taggad inför lucia och us uppvisningen ska vara pegasus med rajmik. Kommer bli så kul, tror att jag kommer vara hemma imorgon oxå så jag blir helt frisk. Ska även fota nya vinterbilder på rsjmik för linda ska göra en ny header , den jag har nu stör 

 

saker ni kanske inte visste om mig

jag har så sjukt bra självförtroende och vet redan att jag rider bäst på skutan, like a boss. 

fattar inte vad folk säger om lanzo? att han är seg och dålig? wtf, läänzoo är den finaste fjordingen som finns på skutan, värsta hääästen. 
 
ja jag kan vara en bitch men kan vara snäll oxå

hatar människor som tror dom vet allt & tror dom rider som jan brink 
 
i femman och fyran så var jag helt kaos, speciellt i femman om någon var kaxig så hoppade jag på den. har inte hoppat på ngn på fett länge. 
 

Jag börjar tröttna på att rida rajmik, han kan ingenting inga muskler eller nått han går bara med på hästis lektioner så sitter ALLA och klagar att dom sticker osv osv. 
 
Jag ska börja gå ut med en tjejs hund hon sitter i styrelsen, alltid bra med extra cash. 
 

Blir fett irriterad över att fjordingarna går ute och travarna inne, menar fjordingarna arbetar ju iallafall travarna gör ingenting utan äter bara mat och drar pengar.
 
NU HAR NI FÅTT VETA OM MINA ÅSIKTER, och jag tål kritik som fan. 

gomorron

igpr va jag hemma från skolan o lite såbt nu ska jag till skolan sen till skutan med michelle som ska börja i min grupp ist :) men nu måste jag dra.  

bästa födelsedagen :)

Var i skolan, åkte till skutan och red amelia och red rajmik båda barbacka :) Ska få sätta igång amelia mitt ansvar liksom, rida henne varje dag i 2 veckor innan lektionerna börjar :) 
 
mina presenter: 
 
3 skitbra böcker
vinterridstövlar
vanliga ridstövlar
och så fick jag ju pengar t horseshow :) 
 
Rätt så lyckad födelsedag! :D Idag ska jag äta ute med mamma och mormor, mys! Pizzahut <3 
 
 

vad jag shoppade

shabrak lindor tcå panband mulleboken 1kg hästgodis 3 kl strumpor 

Globen nu!

Åker till globen snart med bästa rebecca rensbo, jävla p 12A <3
 
plånkan är full och känner att min hästgarderob växer och växer, mamma köpte ju 1 par ridbyxor och massa grejer i förrigår haha. Smart :D
 
Såhär ser vårat pogram utr för dagen:
 

Söndag: prel 09.30- cirka 12.00

Internationell hoppning

  • Internationell tidshoppning Leksand Knäcke Rundan
  • Prins Carl Philips Pris - ponnyhoppning uppvärmningsklass
  • Presentation av Grand Prix-banan
  • Stockholm Grand Prix - internationell hoppning med winning round
  • Meetingpris Volkswagen

Söndag: prel 13:00- cirka 16.00

Dressyr - Reem Acra FEI World Cup™ Dressage Grand Prix Kür

  • Domarceremoni
  • Reem Acra FEI World Cup™ Dressage Grand Prix Freestyle - KÜR
  • Flyinge Tömkörningskadrilj
  • prix freestyle-kur

Söndag: prel 17.30- cirka 21:30

Final

Föreställningsvärd: Agria

  • Inledningsprogram
  • Prins Carl Philips Pris
  • Internationellt shownummer - Mélie Philippot
  • Agria Nordic Tour, internationell hoppning
  • Internationell shownummer - Les Fils du Vent
  • Fyrspann - FEI World Cup Driving
  • Stjärnornas Hoppning supported by Mountain Horse
  • Julavslutning

 

 

RSS 2.0