avramling nästa?

red rajmik barbacka häromdagen, så sjuky jäääävla fin ponny. red iaf i galopp på en volt o så skulle jag görs ett galoppombyte och byta volt. nääråå han byter galopp 5meter rskt upp iluften haha kändes som att flyga på en sagohäst ;) söta ponny ♥ ska rida en hoppträning imoron med julia & fanny bästa teamet :) vi hatar samma, vi älskar samma och vi är walla bäst hahahaha. vi har iaf finare ponnys än vad du  någonsin kommer att sitta på. :) 

vill hylla dom!

Vi börjar med fanny & jaffa.
 
Jag har varit med och sett dom tillsammans från dag 1 då hon kom till skutan, jaffa har ridits av en liten unge som bara vill att det ska gå fort fort. Och hon va heeeelt crazy i början, jag var en liten rasist mot jaffa, för hon bara sprang ifrån mig i hagen när jag skulle ta henne o sånt. Men fanny fortsatte att jobba med henne, även fast det varit tufft & jaffa inte ens har lyssnat och varit en tickande bomb. Men nu efter 2 månader tror jag? Har jaffa blivit mycket bättre & lungnare, jag personligen skulle lätt köpt henne till fanny om jag hade råd :) Jaffa har vääärsta kapaciteten i hoppning speciellt, ouufffff hennes hopp dödar. Och jag tror att dom kmr bli en av min *& rajmiks konkurenter som man hatar :) ( skämt åt sido) Nej men hoppas ni fattar att ALL CRED TILL ER! speciellt till fannyyy som är skitduktig och faktist kämpar för att jaffa ska va kvar på skutan, och dom ska ha sin första BH tävling på lördag :D
 
Julia & manana
 
Jag tror att dom här kommer att fastna för varandra & att dom kommer börja tävla lite, dom ska oxå tävla sin första BH på lördag :) Manana har ju gått 140 klasser tror jag? Och hon är jätte fin. Dom två kommer nog oxå bli en liten konkurent på banorna haha, med lite träning & hoppkurser :D
 PS. julia va int rädd för att ta plats, vafan dom andra har int tävlat. <3
sist men inte minst!
 
Vill jag hylla mig själv för jag är så jävla grym & jag och rajmik är det finaste paret på skutan :D
 
 
 
 

chilldag

vaknade, åt frukost, gick till ica, åkte till skutan, hade usmöte, fixade&trixade, fotadefanny&julia,åt,bytte häst till rajmik på BH ( barbackahoppningen), bokade FR imorron, gosa med maja,smorde rajmiks träns, snackade skit ;) , åkte hem, åt mat, nu sitter jag här.
 
Imorron ska jag rida rajmik barbacka lite dressyr, han har tappat så jädrans mycket att jag kmr börja gråta haha. aja skit samma, ska rida med julia på manana lite BBR träning tillsammans inför lördagen BH :)
 

lite från idag

bento hopp

Red lektion för annelie igår jag, tuva och fanny. Skrittade fram i ca 20 min, red över 1 bom , sen kom vi i trav på 2 bommar, sen skulle vi hoppa ett litet kryss.
Sen tränade vi lite omhoppnsvängar på 2 kryss, sjukt nyttigt nu när det är vinter och hästarna tyckte det var jätte rooligt :D
 
Bento var sjukt duktig, var fett förvåndad. Han är ju den som är klumpig och går omkull o snubblar osv. Men han gjorde sjukt bra vändningar, bättre än rajmik haha. Så fick mycket beröm & de va bara en härlig känsla även fast höjden var typ 50
 
Så har anmält mig t en barbackahoppning på honom nu på sportlovet. :)
 
yes i know jag e bästa konstnären.
 

asså hahaah

bilderna förklarar helgen

r

klickat hem :p

Satt vid hööks hemsida och kollade runt, lite saker hamnade i kungkorgen hehe, fett billigt ju :D
 

right now

KÖP ALDRIG MÄRKES RIDBYXOR!!!!!!!

vet ni hur fucking sur jag är nu eller? Jag satt på mina hv ridbyxor och gissa vad jag märker då, att dom har blivit stora asså vafan är fett suuuuuuuuuuuur! känns som att jag slösat 1&6 i onödan.
köp bara fula ridbyxor så man kan köpa nya direeekt :D
 
 

slagga hos julia

Ska dra iväg ikväll till julia och sova hos henne ska bli kuligt :) jävla rödluva 

oh shit hacka inte upp er!

De var några som kände sig träffade av stackars häst inlägget. haha jag svär att inlägget var inte riktat till någon så ingen behöver ta åt sig eller ta självmord eller något okej? :) Såg på internet någonstans en tjej som hade sin 180 höga häst och kraftiga häst i en shettisbox haha hästen fick ju inte ens plats. Så ni alla kan ta det lungt :p
 
 
 

längtar <3

Åh längtar tills alla tävlingar drar igång oo allt, har redan min blåa outfit men såklart hsr man en ny varje tävling rosa ofc min o rajmiks färg ahah. 
 
Men ska man ha fina outfits med  hvpolo o sånt elr ba köra på basic  vitt shabrak o vita ridbyxor...

veckoplanering & dagen

måndag: skola, va hemma & pluggish.  
tisdag; skola & utgång
onsdag: skola & stall eller utgång
torsdag: Skola & plugg
fredag: skola och ridning 
lördag: rida :) 
söndag: ridlektion ;) 
 
 
var i stallet idag, kom dit fett i onödan haha, skulle rida sen ba eeh neee de går inte. åh jobbigt, va iaf med fanny o michelle och vi hade det roligt :) Hade min grupp sen & efter va man med löken backis fanny o michelle, jag sväär vi åkte pulka sen dom lurade mig att göra det fyyyfaaaan min hand typ skrapades mot snön ajaj :( men kul var de :) 
 
duckface påväg t stalle :) 

åh gammal danny <3

 

mogen or not?

Har ni någon gång blivit kallas omogen när det är du som är den mogna. Jag hatar sånt, istället för att kommentera anonymt och inte stå för vad jag skriver och säger på internet så skriver jag iallafall mitt namn och min blogg. Det är  ett stort fucking MOGNADS EXEMPEL!  Och ja det är det, eftersom jag är inte den tysta lilla flickan som e falsk och är jätte snäll mot personen och sen direkt sitter och snackar skit efter och hugger personen i ryggen. Bitch pleease, om du inte gillar något eller har någon åsikt säg den även om den sårar och sviker. 
 
Ja jag vet jag säger min åsikt när jag vill och hur jag vill men för det e jag inte en bitch? haha åh hatar människor som framstår som super mogna, duktiga i skolan, perfekta ryttaren, perfekta livet, perfekta familjen osv. Men i verkligheten så suger människans personlighet, ego, sur, dramaqueen, sämsta familjeförhållande, livet suger, och verkliiiiigen inte en bra ryttare eller något. 
 
Man ba whaaaat va hände?! Asså jag svär om jag va sämst på allt och aa ni vet var som en pundare eller aa livet sög så skulle jag iaf va ärlig och inte ljuga för att verka populär o ha det najs. 
 
jag vet oxå att jag klankar ner på många människor men jag stör ju mig på dom och dom har något fel eller något dom ljuger om för någon. Så jag har alltid rätt hahahaha. 
 
sen till dom som tror dom e bättre och mognare än mig, snälla ni vet själva sanningen och det är att ni är ju patetiska och jag e bättre. :) 
 
och nej inlägget e inte '' riktat '' till någon speciell person hahaaahahahahahahahahahahaha 
 
 

stallhelg

Åkte t stallet vid två o va med tuva p michelle o vi gjorde int så mycket sen efter åkte vi t donken o satt o snacka skit som e min hobby :)  imorron blir det stallet igen o rida min älskling ♥ ett jäkligt hårt dressyrpass med öppna sluta oo massa meeer :) rider efter lunch så om ngn  vill lära sig ngt :)

stackars häst

Det finns många dumma ägare o om man inte har pengar ska man inte ens ha häst. Skulle du kunna hs en  shettisbox åt din storhäst / dponny? Jag skulle iaf aldrig ha det
RSS 2.0