Rajmik-Hoppträning

hellu darlings! :) Kan börja med att berätta att jag sommnade kl 3!! och gick upp kl 07.13 för att sen gå till rondellen och åka till sågen för att hämta fanny 07.30! Sen till stallet mocka,fodra ja ni vet :)

( red med tuva fanny & michelle)
 
Skrittade fram, travade i båda varven, han kändes jääääätteee pigg & stark = nöjd joss :D Förutom att han va jätte jobbig att hålla, träningsvärk imorron hallelulija! Vi värmde upp på galopp bommar i nedsitning, roligt :) Förutom att han vill göra omhoppningssvängar! Dumma häst :( Höll på att vurpa lite här & där, skämt åt sido.
Sen red vi på ett kryss 2 gånger i varje varv, jätte döööktig! Förutom att han taggade & studsade & småbockade\sparka bakut vettefan vad han gjorde fick iaf ont i rumpan av hans glädje.
 
Sen hoppa vi en bana, först fram på kryss på långsida, snett igenom på ett plank, sen sväng igen över galopp bom + enkelhinder. Omg, han va så fin + taggad oo åååååååh! Har en video som vägrar laddas upp på fb när han studsar och sen galopperar och sen ba oufffff hoppar. <3 <3
 
Sen hoppade vi ett räcke och sen ska jag sakta av efter, nej då börjar häst jäveln göra massa piruetter och galopperar på stället och är påväg mot nästa hinder wtff, hahaha. 'Sen kom jag på igen på räcket+krysset och då gick de super, förutom att han ökar så jäkla fort mot hindrena så jag får typ tårar i ögonen haha.
 
Men seriöst är så sjukt nöjd över denna träning åh pluttis! 90cm här kmr vi <3
 
Btw hoppade ca 70-80 bana idag o hindrena :)
 

Vet ej om jag vill längre...

Jag vill såklart ha rajmik men.... Skutan just nu är mitt allt & allt är så roligt där.
Tror jag gillar nån till.. Men såklart dissar jag aldrig min lilla prins<3
 
Det är komplicerat och tror ingen fattar just nu.

skutan <3

Seriöst jag älskar skutan!
Personalen & Styrelsen bästa humorn & alltid glada & snälla. :) <3
Ingen som är sur & bitter utan alla skrattar åt mina skämt & allt bara e underbart!
 
Speciellt fanny, åh herre min gud. Har aldrig skrattat så jävla mycket som med fanny, en riktigt underbar & rolig bra vän & storasyster! & vi tycker exakt samma sak om saker & personer. Awsome! =) <3 love u <3
 

Iallafall idag har jag varit på skutan, kom dit tog in lanzo, gick in i hagen mös lite med mullerulle! :) Så goo ponny!
Gick in & åt lite, sen ut igen & fylla på vatten i hagarna, ta in hästar & gå på promenad med åsnorna :)
Sen in & va med fanny & sandra, käka 2 våfflor, sen ut rida rajmik med fanny på jaffa. Han var stum som en sten och stel som en pinne :p Men aja galopperade av honom & sen gick det bättre. Vi e seriöst det finaste paret på skutan :) Som 2a kommer fanny&jaffa, gillar inte hästplayers.. Aja, sen upp med rajmik & jaffa, fixa humlan och se när fanny red henne, gick skita bra :)
 
 

underbardag!

i love horse

 
 

STORT KBRY

på er alla

damp

hatar folk som inte kan rida!!! fkgkgöffpfpfjfkfndö

lördagkväll & söndag

 
Åkte till maxi & köpte chips, cola och powerade & frulle. Åkte vidare till stallet sen & kollade på när folk red & chillade i stallet & huset. Sen åkte jag och backis till henne & sen vidare till maxi  vi köpte godis & sen åkte vi vidare till stallet, sen när vi va där så red fanny,tuva och patricia, gav hästarna lite lösviktsgodis :D
 
Sen åt vi tacos & kolla på mello, blev så jäkla sur att jag ville ba gråta och slå alla. Haha, anton förevigt <3
Så kollade vi på breaking dawn 2, mysmys! Så blåste vi upp alla madrasser, sov brevid fanny skit skönt!
Vaknade av att annelie sa att jag skulle rida ut på rajmik? Jag ba wtff. Haha, upp & hoppa och rida ut, mysmys :)
 
Hade även min hästis lektion på eftermiddagen,  barnen fick rida barbacka, körde lite slalom,ridvägar, träna på att trava & trava över bommar. :) Jätteroligt tycker dom! :)
 

Godmorgon sunshine!

 
Godmorgon på er alla, vaknade runt 10 och har bara legat i sängen och chillat tills nu. Riktigt skönt :D
Ska börja packa om 1 timme typ och sen dra till maxi & köpa godis osv. :)
Har fått ett tix typ, jag sover med solglasögon..
 

Dax att klicka hem igen!

 
röda skydd runt om + rött shabrak, vita ridbyxor + rosa skydd runtom :D
 

Stallmys!

 
Vaknade runt 8 men somnade om och sov till 11, stack med gizem till handen och hon köpte ett par mjukisar & så köpte vi donken och drog till mig och åt. Snabbt på med ridkläderna & åkte med sandra till stallet. Tacki :)
 
Red bento för att han ska uppfostras -.- Vill ju ha rajmik, ja jag är satsare inför KM. :)
Red lite skänkelvikningar, i skritten gick det inte perfekt men helt ok, men i traven ouff blev fett glad för han flyttade på sig utan att jag behövde överdriva med vikthjälperna eller skänkel. lite störande när folk inte kan högerregeln.
 
Sen efter ridningen satt jag och snacka om mina planer för KM med sandra fanny och juliak, haha dom fick ju ett litet skratt :)
 
Sen åkte vi till max & satt och fettade oss ( annelie, sandra,jag,jk,fanny,jennifer) gott var de :D
Känner mig lite dum att jag har lyckats äta donken + max på samma dag!!!! ne ska ut och jogga imorgon, har faktigst ett par riktigt sköna skor. :)
 
Imorgon ska jag & fanny och ev keto till lyckås och köpa ett äppelbett till lyckås, ska nog köpa ett par ridvantar slarvar bort alla haha. Sen hem & g¨å till ica och köpa tacobröd sen dra till skutish. Vi ska ha taco kväll & kolla på mello, sen sova där. Jag & fanny ska sova tsm på min dubbelsäng haha, sooftish. Vi är typ skapta för att sova brevid varandra :D
 
Sen upp på söndagsmorgonen och ha grupp, gääääääääääsp.
 
 

busseen

hellu alla! sitter på bussen nu har varit i handen med gizem och gett henne smakråd på mjukisar hahah, sen köpte vi donken att ta hem så nu e vi påväg till  mig och ska äta :) sen ska jag dra mot stallet. Roligt ;) 
 

summertime!

åh läste teamjj och kom på hur jävla mkt jag kmr göra i sommar :o
 
1sola bada 
2grönalund kort :) vara där varje jävla dag
3 taffsnäs! 
4 ska till marocko med mamma och mickis :) och hennes mamma typ.
5. skutans ridläger :) 
6. göteborg & fi land
7. hänga vid araben på kvällarna med gizwm o edyta ♥
8. ska sova vid araben en natt.med edyta ♥
 
åhh längtar!!!!

4G internet

omg det är XL internet asså det snabbaste du kan ha, mannen vad är det här för import internet? made in china.
Skit dåligt!

lala

Har lugnat mig lite nu & detta har varit en riktigt gråt dag.
Nu sitter jag och äter en bullmunk typ? och ett glas saft, yummi :)
Ska tilll stallet idag iaf & träffa michelle, ska bli skönt har saknat henne. Ska gå senare :)
 
Skulle ladda upp en bild men såklart ska datan cpa. :p
 
 

åh

haha red på större hästar då än vad ja gör nu .

sanningen ni inte visste

alla ser mig som en bortskämd unge som får allt jag pekar på. alla tror mitt liv är perfekt & jag har aldrig gått igenom något.
 
min pappa är en missbrukare.
på alla sätt. 
vissa jular har polisen fått komma och hämta honom, jag var liten super rädd & grät. 
MIn mamma & pappa bråkade 24/7 jag gömde mig under sängen & grät. 
jag har alltid känt att jag tar hand om mig själv & otrygg typ. 
 
men när jag blev ca 10 blev skutan min räddning. HÄstarna där jag kunde släppa alla tankar. 
Kemir den lilla svarta satt jag med och pratade med omallt, när jag blev mobbad, problem hemma osv. 
Men han åkte & brisk gjorde det oxå. (red brisk 24/7) @dom åkte i samma månad. Jag var helt jävla förstörd. JAg grät till söms & ville ta livet av mig. NU hade jag ingen? augusti 2011 kom 4 fjordingar. JAg fastnade för rajmik, nu 3 år senare ca känner jag mig bättre & starkare. Men paniken finns inom mig, när han åker. VAd händer då.. 
 
så sluta ha fördommar om bitches

fuck nyttigt

hur fan orkar människor vara nyttiga? äta bönor och träna. mannen det smakar bajs!! jag gillar bara kycklingsallad typ och sluta ät nyttigt!!! du lever bara en gång ät kebab varje dag om du tkr det är gott förstår du. LÄNGE LEVE FETTMA!!! 

skolkish

tjenare alla, har varit hemma oxh sovit hela dagen och spelat starstable vet ej vf jag inte gick till skolan idag tråkigt typ haha. Iaf så tror jag att rajmik kmr bli bög :) han kmr bara ha rosa saker när jag tävlar han! han smällter in i färgen hehehee :p har dock fått kommentarer att jag ska sluta med rosa men nej! :) 
 
iaf nu ligger jag i badkaret och chillar läser lite bloggar osv, ska till skutan imorron elr onsdag efter skolan :)
 

trevligt!

 vädret har varit på topp idag, mitt hmör & rajmik. Jag o jw red lite hon på kaja jag på rajmik och han  hade hoppat över staketet tiöl hagen för humlan -.- iaf han var fin och lyssnade bra var rätt så nöjd & de såg bra ut för jw oxå :) blev lite förvånad faktigst :) 
nu  ligger jag i badet o käkar ett äpple! :)

mot stallet!

Ska dra ut och möta juliaw vid araben & sen promenera till skutan. Ska prata med keto & även kanske rida rajmik. Sorry men orkar verkligen inte skriva värsta inlägget, ska borsta tänderna & sätta på skorna. :p
 
 

TAFFSNÄS P.3 <3

runt tolv

så ska jag träffa en fd vän som jag har bråååkat mycket med. och drs till skutan med henne &  aa. ska bli roligt :p 

Rajmik

Du betyder så jävla mycket för mig även fast du kan vara så jävla korkad, det har känts som att du har varit MIN egna ponny, jag red dig 24/7 jag gjorde allt för dig, och gör. Tiden då ni fick mindre mat pga idiotiska saker, så gav jag dig mer mat. Jag red dig när jag ville & nu är det så jävla svårt att släppa taget. Att dela med av dig. Att följa regler. Folk klagar på er, folk tycker jag är förstor folk överdriver & folk snackar. Men fuck dom, för vi har en historia. Kunde knappt rida dig när du kom, har utvecklats på dig. Du var min stjärna & du var min lärare. Vi har ställt upp i alla tävlingar, alltid varit stolt & glad. Blivit förstörd & gråtit. När du åkte tillbaks till taffsnäs, jag gick upp vid 2 fixade mig och mötte juliaw vid 3, vi gick till skutan, gick in i hagen. Klippte svansen, grät och sommnade i hagen en stund vaknade och grät ännu mer då du buffade på mig. När du klev in och såg transporten åka iväg, brast julia i gråt och då började jag oxå.. När folk ser på mig så ser jag ut som en stark & bitchig person som inte bryr mig om dig, men jag svär vid gud att du är mitt allt och jag älskar dig mest på stället & nu när jag tänker tillbaks på gamla minnen exempel KM 2 placering alla andra faila förutom jag & cassi som är personal! Det är stort för mig, så brister jag ut i gråt. Varje tävling så efter så känns det som att du gjorde bra ifrån dig med mening asså att du vill göra mig glad, man ser det i dina ögon. Du vill alltid göra ditt bästa & inte få mig ledsen\sur. Och rajmik när du säljs från taffsnäs som pansionär så kommer du till mig. Jag lovar! <3
 

Top tio skutan händelser!

* när jag ramla av rajmik på en 30 hinder ( pinsamt) och keto tänkte hoppa över mig
* när vi tolkade på dalme & bento omg
* när jag faceplantade i terränghagen när jag skulle hoppa ett hinder utan häst.... hahah
* när jag ramlade med skottkärran och gled ner för backen hahah
*när jag ramla av lanzo i ett träd.. hästjävel
* när jag va med på maskerad hoppning typ 80 cm och rajmik vägra och jag var utklädd till ängel och flög över oxern med hans träns i handen och faceplantade
* när jag ramla av 4 gånger på en bana på en hoppkurs faceplanta 3\4 gånger..
* när jag hade kurragömma med brisk på ängen så stack alla iväg o han sprang in i ett träd o jag blev ledsen för jag skrapa upp handen på trädet hahhahahaha
* när jag tog en power shot med fanny ahhahhahahah
* på spökövernattningen 2011 jag skrek som att jag födde barn AAAAHHHH TYST AAAAAAAAHHHHHH Hahahahahahahhaha
RSS 2.0