hatar sånna här dagar

från ingenstans får jag ångest eller typ mår psykiskt dåligt eller något jag vet inte vad det är, och jag vet inte vad jag är ledsen för! ÅH FUCK THIS SHIT

visst blir det bäst så?

Tror jagt ska göra bloggen lösenordsskyddad så jag kan lägga upp videos\bilder i bloggen utan att ägaren ska få massa skit och så, så att bara mina vänner kan kolla osv? :)
 
För detta är min dagbok! :D

Varit hos min medryttarhäst :)

Åkte dit, gick igenom höpåsar & fodergrejer med lena, tog in hästar och fodrade alla :) Fixade hästen när han hade ätit upp och borstade sadlade osv, sen gick jag till volten och hoppade upp han var rädd för allt och alla lite fjantig men han är skit ung oxå, och hoppade till överallt hela tiden, sen började han dansa zumba ( när han hoppar till då och då och tar ett galoppsprång på stället och studsar lite, men travade på volter och fick en liten lektion av någon tjej i stallet, skitbra! Han gick jätte fint sen, när han hade testat klart men han fattade ganska snabbt att jag va bossen, han va skit trött efter haha, sööööt!! :D ÄR FETT NÖJD MED RIDPASSET :D
 Fixade honom och åkte hem har ätit tacos nu :)
 
Ses senare ikväll med nyyya inlägg :)
 
 

helgens planer :)

Fredag: medis :)
lördag: antagligen medis snack med mamma och ägaren hos medis, slagga hos michelle :D <3 fett längesen
söndag: ridgrupp på eftermiddagen :p
 
 

December bästa månaden på året , eller?

Höjdpunkter :
 
- Horse show 2 december med rebecca :)
 
- Fyller år den 10:de :D
 
- Julafton
 
- Lucia
 
- Mysiga dagar med snön, gå på stan och shoppa lite.
 
- Ta en ridtur i skogen barbacka och galoppera :D
 
Mindre bra punkter.
 
- Snö storm är skitjobbigt när snön piskar mot ansiktet och man kan inte se normalt .
 
- Jag halkar 24\7 och landar typ alltid på rumpan eller svanskotar de gör fan ont!
 
- När snön är grå -.-
 
- Kallt (även fast det är skönt ibland)
 
- bussar & tåg blir försenade hela tiden.
 
- Man kan inte åka var man vill för det är alltid halt överallt typ.
 
- Att jag tröttnar direkt efter nyårsafton på snön haha.
 
 

möte

Hej på er, jag har varit hemma idag igår och måndags för är jätte förkyld :( Men ska på ett jävligt viktigt möte idag, och ska åka halv fem så vi hörs senare. :)
 
 

vill köpa nuu

 
 

lite åsikter kring skutan

fan, jag lär mig ingenting längre på mina ridlektioner, funderar på att börja rida för cassi? För hon fattar ju iallafall något, just nu på ridlektionerna lär jag mig ingenting!! Vi hade horsemanship idag typ och hoppade över stockar med småhästar, visst de var ju lite kul för jag hade russin och springa med han, men vi kunde ju hällre kört eller något, jag lärde mig ingenting. Sen så ska jag ju inte rida på skutan bara utan jag kommer ju rida en annahäst där jag kommer lära mig oxå mycket, vill verkligen byta ridgrupp till cassi men jag vet inte om hon har någon ridgrupp i min nivå? ...
 
Någon annan på skutan som känner som mig? Eller är jag ensam? För det är inte direkt så att jag pallar slösa 300 varje helg för en privatlektion
 
 

min nya droglåt hahha

teori-russin

hade horsemanship idag på russin, skit tråkigt jag vet, nästa vecka ska vi rida barbacka så det blir ju kul :)

så här känner jag nästan varje dag..

 
jag går runt och har ont i magen för den dagen då jag inte kommer få rida rajmik, alla hästmänniskor vet hur det känns. Det är inte bara att börja rida någon annan, det är verkligen en kniv i hjärtat. Sen så kommer jag börja rida en storhäst 2 dagar i veckan så det kommer ju bli enklare att gå över till storhäst, men människor säger att ridningen inte är allt, jag vet det är inte allt men det är en jävligt stor del, fatta att ha sin favorithäst och det är vi två och sen så kommer det någon och tar den platsen från änn. Den här dagen har varit lite fuckup för jag har suttit och tänk på kemir och brisk, och rajmik alla känslor och tankar blir för mycket! Saknar en människa i mitt liv som fan, även fast det är mycket hat tankar mot den tjejen just nu. Du vet nog vem du är som du är smart 
 

skutan nu

Godmoorgon på er , har haft skit ont i halsen hela helgen och hostat men ska till skutan strax. Hörs ikväll :)

veckoplanering nästa vecka!

 
måndag: skola ridning
tisdag:  skola plugga
onsdag: skola plugga
torsdag: skola chilla
fredag: skola, conrad :D
lördag: conrad med mamma & cassi
söndag: ridgruppen :)
rajmik <3
 

det känns jävligt bra nu ..

.. eller inte, är fett sjuk har värsta hostan för att jag sover med öppet fönster och har det öppet skit mycket, sen ska man till stallet och det regnar och rida på en häst som har ett äggbett som är skitstark, det går bra nuu. välkommna till mig begravning :)
 
Asså vet ni vad jag hatar, folk som är fett snälla sen från ingenstans langar mechi och sen när man skaffar häst då duger man igen, haha fuck that shit. Ingen idiot ska få röra min blivande häst!
 
Så, börja smöra nu haha.
 

Tagga stockholm horse show!

Åh längtar som fan till stockholm horse show, ska åka med rebecca från taffsnäs. En underbar tjej, asså hon är så jävla rolig. Var ju på grönan med henne i sommras, min lilla fjortis :) <3
Vi ska gå på en söndag, kommer bli så AWSOME!!! :D
 

skolan

hej på er, ska tagga till skolan strax, ska typ ha spanska, engelska och något skit. Sen slutar jag vid typ kvart över ett eller halv ett? Sen blir det nog gården eller hem. Imorgon ska jag tävla rajmik i poänghoppning, ska bli kul :)
 
 

jag <3 mitt liv

har bästa livet, och bästa klassen. Haha vet att ni är avundsjuka, har vänjt mig :)

rikemansbarn ..

Men och om jag får mer pengar änn er och får handla kläder och ridkläder ofta? VEM FAN BRYR SIG OM NI KALLAR MIG RIKEMANSBARN, ni sänker inte mig ellerhur? Det är en komplimang :)

Hej på er, åkte till handen igår och handlade ett par nya jeans, nu ska jag dra till skolan, har på mig nya jeans och en vit uringtröja och en kofta, och plattat hår klass på den bräääää. Tagga skolfoto -.- Blir alltid skitfailad!!
 
 

bloggare!

alla ni som bloggar, Va ärliga i bloggen ljug aldrig det blir bara tråkigt för er själva i slutänden och provocera! Det är skitkul!! :D
på lördag ska vi ut på tävlingsbanan igen :D
 lör

solita

Red solita idag och vi red ut i skogen en liten runda så kom vi ner till volten och travade och galopperade, sjukt rolig häst faktigst. :) Hon är lite speciell och hon är lite känslig för skänkeln och har väldigt bråttom i galoppen, men hon va riktigt fin idag och lyssnade jättebra! man måste tydligen rida med breda och låga händer på henne för hon blir mycket avslappnad och lydigare då. :)
 
Och på lördag ska jag tävla rajraj :)

detta visste ni inte om mig

* det går i min släkt att vi har något med blodsockret, och vi har lätt att få urininfektioner och det går i min släkt att nästan alla i haft canser exempel min mormor och mamma.
 
* jag <3 sorliga låtar
 
* känner mig fett nyttig och sportig när jag äter frukt och sallad haha, de är ju fett gott.
 
* jag blir lätt fett turstig.

JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA RIDELEVER :)

är fett stolt över dom, vi red ut i skogen idag och alla var superduktiga! Och vi har bara haft ca 4-5 ridtillfällen med 1halvtimmas teori och en halvtimmas ridning och alla kan redan sadla tränsa och sätta på benskydd utan till och fixa sina hästar utan hjälp, och dom är otroligt snabba att lära in. Är så glad att jag var tvungen att blogga lite :) är typ såhär glad som på bilden.
 

önska jag hade andra föräldrar

fuck this shit

haninge c

hej på er, åkte till haninge c med gizem idag på eftermiddagen, gick till cubus och köpte ett par mjukisar, 1 grå chillkofta, en blå tröj\kofta haha komplicerat, allt gick typ på 597. Sen gick vi in i gina och lite mer affärerna, det är typ bara massa fula emos kläder överallt blir skit irriterad, inga fina färger -.- Jag har inget emot emos men jag vill inte klä mig så.
Hade 1000 med mig så är fett nöjd att jag inte slösa allt haha. :)
 
 
lägger in bilder sen! :9

önskelista födelsedag\jul :)

* ett bankkort fyllt med några tusen
* jävligt mycket pengar
 
Jag kommer ju se fett nyttig ut i mitt rosa löpband ellerhur? haha :D
 

myskväll!

har varit ute med edyta och gizem va fett kul, har köpt lite naturgodis, chips och päronsoda, sitter och kollar på efterlyst på tv3.se haha, imorgon ska jag nog på ett möte i stallet..
 
Nu ska jag bara njuta puss!
 

sanningar

* jag har blivit ärlig mot mig själv och alla andra i min omgivning.
 
* jag har börjat lyssna på musik 24\7
 
* längtar som fan tills nians slut o gymnasiet börjar, hästlinjen <3
 
* har ingen speciell lust att rida? vill verkligen ha privat.
 
* sommaren 2013 kommer bli fucking awsome!
 
* vill att det ska vara december nuuu
 
* alla kommer börja kalla mig bortskämd om jag slutar rida.
 
 

bento igår ( torsdag)

hade ju halvstudiedag igår och stack till stallet och red bento, skrittade fram han o kortade upp tyglarna arbetade han va riktigt fin faktigst, han va lite stel men han skötte sig :) Travade gjorde serpentiner & halter osv blabla, tog några galopper i fältsits han va pigg o glad som fick springa av sig sen arbetade jag lite till med han i skritten och tog en galopp på en långsida och ökade han så får han fnatt och sticker har ingen chans mot han kändes det som, trodde han skulle springa in i staketet på kortsidan, men tog innertygeln nästan vid bettet och svängde han skitsnabbt annars hade jag nog dött haha, men annars va han duktig :)
jag o bento gammal bild.

veckoplanering nästa vecka!


måndag: skola  & ridning
tisdag: skola & är hästvakt.
onsdag: skola & chill me kompisar.
torsdag: skola & chill me kompisar.
fredag: skola & shoppa lite kläder.
lördag: inget speciellt planerat
söndag: ridgruppen

2010 bästa året, haha kunde inte rida då haha ... <3

en video från i måndags :)

folk som är falska

de finns personer här i livet som jag verkligen blir irriterad på och en person går och snackar skit om folk dag in och dag ut hon leker fin hon är skitful det är sanningen, hon gillar 100 killar oo tror alla gillar henne, jani jag har bra kontakt med de flesta boys oo alla tycker hon är skitful!! Hon sitter och snackar om att hennes liv suger blablabla man ba k?
 
Sen blir jag oxå lite irriterad när man har saker som inte är ens egna? som om att jag skulle gå i skolan och ta edytas jacka oo gå runt oo se ut som ett rikemansbarn. men sajk, OO NEJ DET ÄR INTE RIKTAT TILL NÅGON FUCKING SPECIELL PERSON!!
 
SÅ JÄVLA SUR.
 
saknar taffsnäs, bara glada miner <3
 

jag e provocerande ja problem? :-)

Asså ni som blir provocerade av min blogg haha sluta läs den då? jag skriver vad FAN JAG VILL OM VEM JAG VILL SÅLÄNGE JAG INTE NÄMNER NÅGRA NAMN.
 
 

jag o rajmik mot alla.

hoppade rajmik igår, studs hela ridlektionen inte så jätte kul men helt ok. Han var jävligt pigg och taggad, man skulle hoppa en och en och när hästen framför mig stack så börja han backa och snurra och hålla på, och så börja han typ galoppera på stället tre gånger haha, söööt. :) Iallafall han har lite stark tror han var den taggaste hästen på ridlektionen haha, jävlar va snabb han va asså.
 
kan inte blogga nu så mycket mer men videos kommer upp sen och bilder!
 
smakprov

vad är erat jävla problem?!

asså det finns en blogg som tar typ alla mina inlägg? inte helt dom gör om dom lite men endå, vafan skaffa er egen fantasi eller vad man ska säga. Skit irriterande och ni ska kalla er '' haninges största bloggare '' sajk.
 


glad jossan :)


hej på er, min helg har varit awsome! Har varit i stallet med cassi oo hjälpt till och igår så åkte jag och en annan person som ingen behöver veta till hennes häst som är ung och stor men endå skitsnäll! Fick skritta fram honom och sen hoppade hon upp och red till honom lite för han hade stått hela helgen sen hoppade jag upp igen och hon höll lite lektion för mig, skrittade runt lite travade gjorde volter osv sen tog jag galopp i båda varven och han har så stora steg så galoppen var skitskön!! :D Sen travade jag på en volt för henne och red han lång och låg. :) Sen gick vi till stallet och fixade klart och åkte hem och kom hem igår kl 21 något haha 13 timmar i stallet :)
 
 

bildminnen del 2










kollar igenom gamla bilderna och tårarna börjar rinna lite grann..








saknar brisk,kemir o alla andra kompisar. fuck this shit..

världens bästa dag ellääh?!?!

vaknade vid typ 8 åt frukost o gick till ica o köpte mat och åkte till stallet, har hjälpt cassi idag fett kul faktigst, de va en skitmysig dag på skutan idag va helt själv med cassi o hennes mamma i stallet fett mysigt. Kom hem tog en varm dusch hehe leker lite mysig aiiit. fixade mig o gick ut med edyta, imorron vet ingen vad som händer elläääh...
 

fritidsgården

hej på er alla nu är jag i gården och min dag har varit fett dåligt igentligen så skulle jag gå till stallet idag och kanske rida någon häst men ska inte det utan jag ska baka pizza med några kompisar i gården de ska bli fett kul de kostar bara fem kronor. :) imorgon ska jag kanske tkll stallet och rida någon hest eller så kanske jag o någon kompis åker till stan ? aja pallar inte blogga mer menbloggish ikväll. :)

soo

so lektion nu  
bitcheeds taggar g syallet se 

soo

so lektion nu  
bitcheeds taggar g syallet se 

as long as you love me.


det här är min blogg och jag skriver vad fan jag vill. Så sluta tro att jag inte kan skriva vad jag vill här :)
 
vet inte hur jag ska skriva detta inlägg mitt liv är helt delli.com på ett bra sätt.
 
Jag vill inte komma på ridlektionerna ibland för tycker att travare är tråkiga har inget emot dom men känner att dom inte är speciellt utbildade och jag inte kommer någon stans på dom, samtidigt vill jag rida hela tiden och komma någon stans, jag vill verkligen ha egen häst men samtidigt inte för alla kompisar tar upp min tid oo allt. Vill verkligen ut på tävlingsbanorna och komma någon stans, men vill bli skitbra på dans oxå, och jag går i skolan och har lite ångest problem med hur jag ska hinna med allt..
 
Samtidigt vill jag inte ibland till stallet för att det är inte så bra stämmning och de va skitkul förut när flera av mina kompisar va där michelle och alla, nu är det bara 2 st där? som är stallbästisar eller vad man säger. Inte så kul att va där då eller?
 
Sen är det han som gillar dom perfekta, vafan ska jag göra? mullig och allt.
 
Tack att jag föddes, känns bara onödigt att leva? Inget är som jag vill ha det, tack gud.
 



sanningar

* hatar bloggar som tror dom är stora för dom typ har 70 besökare? eller 100? asså visst de är kul att man har läsare men ni är fortfarande inte lika stora som kissie så sluta tro de. :)
 
* hatar falska personer som fan.
 
* jag älskar att tävla men är endå alltid fett nervös haha..
 
* taffsnäs är världens bästa ställe.
 
* jag älskar justin biebers låt as long as you love me eller vafan det heter.
 

hej har varit hemma idag mådde illa sitter på tåget hem från stan har varit på bio med min syster och pappa som jag inte träffat på flera år så de va jävligt roligt. vi kollade på cokpit tror jag sjukt bra film garvade hela tiden hahahah :)

lunch

nu sitter jag i matsalen och idag ska jag till stallet vvid fem och rida :) hoppas som fan på en fjording ...

chillar

är i skolN nu och vi ska ha matte fett tråkigt... har haft musik och no  nu men bloggar sen :)

det här låter helt sjukt...

jag ska sluta äta godis och onyttiga grejer och börja rida mer för på taffsnäs gick jag ner sjukt mycket och nu har jag gått upp fett myckrt. upsii vad hände? jag  kom hem till brandbergen igen haha...

dagen igår

åkte till stallet vid tio satt på årsmötet i typfyra timmar sen kom alla barnen till min grupp så vi gick igenom lite ridvägar på teorin och sen tränade vi på att göra halter och göra en volt runt en sockerbit hade inte planerat så bra men maja va endå duktig som hjälpte mig ::) sen fixade jag lite och släppte ut hästar i hagen så fick jag skjus hem av pilla tack så mycket :) kom hem mötte kompisar chillade lite ute. nu ska jag till skolan så vi hörs
rajmik o bento igår
 

årsmöte

är nu på årsmöte i stallet skittråkigt

bilder grån igår


nu kommer lite bilder från igår på rajmik o lite från donken. 



dagens ridpass

red rajmik såklart, han var fett skitig när jag hämtade honom i hagen, så borstade av de mesta och fixade honom och gick ner till ridbanan. Hoppade upp och skrittade runt på långa tyglar några varv, bytte varv gjorde lite volter blabla, sen kortade jag upp dom och började ställa och böja, han var mellanstel han var inte stel så man trodde att man trodde att man inte hade någon kontakt men han var lite stel. Travade lite runt, gjorde volter, ställde böjde, gjorde massa skänkelvikningar i skritt och trav, gjorde ryggningar + bakdelsvändningar + framdelsvändningar. Galopperade, tränade lite galoppfattningar, halt galopp,trav,galopp,galopphalt osv lite övergångar & lydnader. :)
Ganska chill pass, de va fett dåligt underlag för att det hade rengnat så mycket & de va 4 pers + jag på volten lite irriterande för älskar att rida själv man behöver inte visa respekt för någon och blablabla. haha. :)
 
Bilder kommer sen! :)

haha fuck this shit

asså måste bara säga en sak, att alla ni som tror ni är värsta sakerna och går runt och putar ut med eran kropp, gör inte det. Asså de finns några smalisar här i området som går runt och putar ut allt dom har och tror dom är fina? Asså mannen, skaffa kurvooor!!! Jag säger inte att jag har världens finaste kropp men jag är häldre fet änn platt överallt, jag har iallafall rumpa och behöver inte puta ut med allt haha, asså nästa gång jag ser nån som jag umgås med göra det, kommer ta ett allvarligt snack förfan :) DET ÄR SKIT IRRITERANDE MED ALLA SOM TROR DOM ÄR FINA MED SIN KROPP BARA FÖR DOM ÄR SMALA OCH DOM HAR INGA KURVOR, INGEN RUMPA INGET SLUTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DE ÄR IRRITERANDE JAG TROR ERAN RYGG KOMMER BRYTAS AV.
 
puss alla haters & lovers. :)
 

drar t stallet

åker inte till handen åker till stallet och rider en gul :) ska bli kul vem får ni veta sen!

chillar framför tvn

hej just nu sitter jag och kollar på mtv ska till handen med edyta senare
och ska köpa ett nytt skal till min samsung galaxy tre kärlek till den mobilbloggar just nu sen ska jag köpa en kofta och mjukisar.  ska avsuta nu finns inte så mycket att blogga om.


RSS 2.0