stackars häst

Det finns många dumma ägare o om man inte har pengar ska man inte ens ha häst. Skulle du kunna hs en  shettisbox åt din storhäst / dponny? Jag skulle iaf aldrig ha det


Kommentarer
Juliaaaa

Haha skön du e

2013-02-01 @ 21:09:14
URL: http://ketolainenjulia.blogg.se
Julia W

Både jag och My är trött på ditt jävla skitsnack nu. Danny har inte stått i någon jävla shettisbox och vi vet precis att du menar Danny. Och My är inte dum i huvudet, hon hade råd i flera år ENSAM och är bara 16 år och har betalat hovslagare, stallplats och foder SJÄLV så snacka inte skit. Och sen kan man inte flytta ut en häst om en häst har blivit sjuk och behöver stå i knappt en meters mindre box och han mådde inte dåligt över det. Han trivdes och fick chansen att nå ut huvudet till andra.

Så snacka inte skit om saker du inte vet något om. Du har levt i 13 år och vet inget, du snackar om saker du knappt vet något själv om. Om du inte slutar med ditt jävla uthängande på din blogg så kommer vi gå till polisen för att få slut på detta.

Svarar du på detta så kan du bli garanterad att bli anmäld.

Svar: Jag har left 13 år o vet hur man rider :)
josephine grönholm

2013-02-02 @ 17:38:42
URL: http://Juliawester.blogg.se
Julia W

Det är ju förövrigt jävligt kul att du höjer mig mer på din blogg, tackar! ;)

2013-02-02 @ 17:44:49
URL: http://Juliawester.blogg.se
izabella

Pågud du är omogen, bry dig inte .. ta hand om din fucking rumpa inte andras :)

Svar: jag svär vad efterbliven kommentar
josephine grönholm

2013-02-02 @ 17:59:08
Julia W

Okej, sa inte att du inte vet hur man rider.

Svar: nej men jag vet ju inget :)
josephine grönholm

2013-02-02 @ 21:58:01
URL: http://Juliawester.blogg.se
izabella

Brist på liv eller ? Men du måste inte snacka om andra du kommer lära dig mer i livet .. och det är inte bara ridningen jag snackar om det är skit snacket :) du kommer ångra dig sen tro mig

Svar: Jag snackar inte om andra haha så klart man skitsnackar ibland
josephine grönholm

2013-02-03 @ 22:09:32
mysan

sho
Nu vet inte jag om jag ska ta detta personligt, vilket jag gör då du förmodligen vet att jag har dålig ekonomi och Danny stod i en liten box. Jag vill bara informera dig om att jag och stallägaren hade diskussioner om detta, och jag fick inte som jag ville då jag bara är 16 år och min röst blir tyvärr inte hörd som den bör pga min ålder.

Att man kanske inte ska ha häst när man har dålig ekonomi kan jag helt och hållet hålla med dig om, men om man brinner för hästlivet och hästen får allt den behöver tycker jag att man ska få ta det ansvaret själv och det är helt upp till var och en, om du frågar mig.

Att du skriver detta offentligt tycker jag är onödigt, istället för att ta detta med personen det handlar om, ioförsig kanske man inte kan förvänta sig av någon som "bara" är 13 år, då jag själv har varit i den åldern. Att du, som du gjort på julias kommentar, påstår att du "kan rida" tycker jag är lite annorlunda då det inte är relevant eftersom att Julia inte påstod något om det.

Svar: Asså förlåt men jag pallar inte bry mig om er oh shit allt handlar inte om danny och julia
josephine grönholm



Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0