långt inlägg nu om allt

inlägget inehåller : dagen då fabbe åkte, och igår & lite idag.

Åkte till stallet i söndags, fabbe och kasper åkte. Sen gick jag hem med angelina och juliak hem till henne, softade där och var massa flumpum. Var ute med danni, jw och jk.

Igår, var i skolan rolig dag som vanligt. Åkte till stallet, fick finaste. Alltså rajmik för er som är efterblivna hiih. Red ut barbacka i skogen, red runt 10 min i skritt, sen red vi i ett jordgetingbo. Smaaart, not. Så flyger av hästen på en stock, så kommer alegro och trampar på mig. skönt? nä. Alla hästar sticker och kastar av sina ryttare förutom julia keto som höll sig kvar men sen hoppade av i farten när han börja bocka för mycket eller något sånt. Vi var vilse i skogen, följde hästarnas spår och kom fram till stallet, fullt med getingar på benen och i hjälmen, totalt runt 8 stick. Hästarna hade iallafall blivit infångade av stalltjejerna i stallet för dom sprang dit. Red i skritt och trav på volten, fick ner i fin form. Berömm av pilla! hihi glaaad. Vi ska rida igen 08.00 på söndag, i en timma barbacka på volten. Roooligt, hihihi.

Skoldagen idag var bra, kollade på film och sånt. Hemma nu, ska till ica om 20 minuter cirka och träffa juliaw, sen taggar vi till stallet = PLUGGA MATTE. rooolit.....



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0